Gta 5 valaki tud na segiteni hogy hogy birnám ujra vásárolni vagy visza szerezni a tankomat?
Figyelt kérdés
srácok kéne egy kis segitség volt egy tankom onlineban amit valami buggal beraktam a garázsomba na és egy csávo beszált a kocsimba bementem a garázsomba aztán meglátta a tankom és megkérdezte hogy vezetheti e én mondtam hogy igen de kiderült hogy nem vezetni akarta hanem fel upgradelni maxra egy kis cheatal na és akkor jött a nagy bajom mondom na mindegy visza ujra akartam csinálni a buggot mert menön nézett ki de nemsikerült amikor meg visza ki mentem akkor már a tankom eltünt (despawnolt) utána ujra gyüjtötem az árát de azt irja ki hogy item alredy unlocked vagy valami ilyesmi, ezután minden garázsomba benéztem de sehol nem találtam. valaki tudna segiteni hogy hogy birnám ujra vásárolni vagy visza szerezni?2020. okt. 25. 16:35
1/1 Gázsi a hegyről válasza:
Khanjali tankról van szó ? Ha igen a garázsokba menny be, és a kis kék körrel nézd meg a járműlistát(esetleg a default slotban is lehet). A nagyobb probléma hogyha valami csalikoló programmal kitörölte, de ettől a gta bebugolt. Talán a supportnak írhatsz, de ha megtudják, hogy tank volt a garázsodban akkor lehet te jársz rosszabbul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!