Miért nem lehet leválasztani a PC-ről a külső merevlemezt?
Biztonsági mentést csináltam egy külső merevlemezre (LC Power), majd amikor végeztem és a kiadásra kattintottam, ezt írta ki:
"Probléma a következő kiadásakor: USB háttértár
Az eszköz használatban van. Zárjon be minden olyan programot vagy ablakot, amely használhatja ezt az eszközt, majd próbálkozzon újra később."
Természetesen mint mindig, ezúttal is bezártam az összes programot és ablakot, de újra és újra ez az üzenet jelenik meg. Csináltam egy újraindítást is, de a helyzet változatlan. Nem merem leválasztani, mert félek, hogy valami gond lesz. Egy piros lámpa is villog a külső merevlemezen, de fogalmam sincs, hogy miért. Mit javasoltok? (Windows 7)
A válaszokat előre is köszi és bocs, de ha valamit kérdeztek a hibával kapcsolatban, most nem tudok rá reagálni, mert pár óráig nem leszek gépközelben.
Shift+leállításal leállítod a gépet, majd kihúzod.
Ha Újraindítás közben húzod ki az is jó.
(De simán leállított gépen nem szabad win10 nél lehúzni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!