Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Teamsben miért nem tudom...

Teamsben miért nem tudom beadni a feladatot? Azt írja nem lett beadva

Figyelt kérdés

Légyszi segítsetek, ha nem adom le egyest kapok, a néemttanár nem hajlandó foglalkozni a problémával.

Azt írja, hogy Due today at 12 pm, tehát MA éjfélig van a határidő.

Closes today at 12 pm, tehát MA éjfélkor lezár, utána nem lehet leadni.

De én most sem tudom leadni! Hirtelen eltűnt a Turn In felirat helyette not turned in van. magyarul Nem lett leadva. Mintha túlhaladtam volna a zárást.

Mit tegyek? Még bőven a kiírt határidőn belül vagyok, nem értem!!! A rendszer a rossz?

2020. okt. 22. 16:41
 1/4 A kérdező kommentje:

Dél nem lehet, emrt a DÉL az 12AM, vagy 0PM PM az délután. 5PM az du 5 óra. 12PM pedig éjfél, vagy 0AM 1Am az hajnali 1 és így tovább...

leegyszerűsítve. Azt írja a teams, hogy MA éjfél a határidő, de nem tudom leadni, pedig még csak háromnegyed 5 van.

2020. okt. 22. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Not turn in -nincs beadva (jelen idő)

Tehát még leadhatok,mert nem adtad le. Csatold a fàjlt és küld.

2020. okt. 22. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Gépen próbáltad leadni? Ha igen, töltsd le telóra az appot, próbáld meg úgy. Vagy ha eddig telón próbáltad, akkor most gépen próbáld meg.

Szóval a not turned in nem kattintható? Igazából én még evvel a felirattal nem találkoztam Teamsben, de ha nem kattintható a gomb, akkor lehet a Teams vacakol. Vagy lehet szimplán a Teamsben fordítva vitték be a 12 PM - 12 AM jelentését, és lehet, hogy a rendszer már zárolta.

2020. okt. 22. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem :( olyan van, hogy turn in late, azt tudom, néha elkések és akkor azt írja, hogy turned in late. Későn lett beadva.

De itt nincs. Csak olyan, hogy Not turned in.

Tehát olyan, mintha lezárt volna.

Közben egyik osztálytársam elküldte az ő képernyőfotóját és ott magyarul van írva. Lezár ekkor: ma, 12:00

Nekem angolul pedig 12pm-et ír. 12AM az a dél, nem PM. úgyhogy igen, fordítva van benne :(

2020. okt. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!