Sötét háttéren fehér foltok?
Mindig ugyanott, futó progitól függetlenül? Pl. fekete háttérrel az asztalon is?
Ha igen, és garis, akkor érdemes lenne cseréltetni.
Fényképet tudsz róla esetleg linkelni?
Back light bleeding tud hasonlót produkálni, ha a monitor széléről indul. Vagy a monitor közepén is van?
Hát ez gyanúsan BLB.
Az a helyzet, hogy tökéletes panel nincs. A most divatos vékony kávás monitoroknál pedig még látványosabban előjön ez a hiba. Visszaküldheted, aztán rendelhetsz egy másikat, de sajnos semmi garancia nincs arra, hogy abban jobb lesz-e ez a helyzet vagy ne adj isten még rosszabb.
Neked kell eldöntened, hogy mennyire zavar ez, megér-e egy másik rendelését.
Ha csak a szélén van akkor ez jó esélyel backlight bleed lesz.
Ilyen?
Olcsó monitoroknál rávágják, hogy ez ezt a minőséget tudja, vegyél drágábbat.
De azért egy 80ezres monitornak nem kellene ilyennek lennie.
Egyébként technológiai sajátosság, otthon nem nagyon tudsz vele mit kezdeni.
Nekem ami segített kicsit, hogy körmömmel a panel és a borítás közé nyúltam, és kicsit kifelé feszgettem a műanyagot. Erre enyhült kicsit, így kis papírlapot csúsztattam oda, ami jobban eloszlatta a terhelés azon a részen.
Nem biztos hogy segíteni fog neked, de egy próbát megérhet.
Sziasztok. Gondolkoztam és arra jutottam hogy ha már ennyi pénzt kiadtam érte ne legyen foltos a sötét képernyő. A véleményeteket szeretném kérni. Szerintetek melyik a jobb választás? 2 kiszemelt is van. Acer Nitro VG270bmiix. hagyományos kijelzős, annyi hogy ez 75 Hz-s.
A másik pedig. Acer ED270RPbiipx. Ez ívelt kijelzős és 165 Hz-s.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Valamint szerintetek ezeken is előfordulhat hogy foltos lesz a képernyő? Válaszokat és az eddigi segítségeket köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!