Budapesten hol találok olyan szolgáltatót, aki nagyon régi típusú adathordozók beolvasásával foglalkozik?
Én is szívesen átírom neked pendrivera.. 20eFt ellenében.
Ha veszel tőlem mindössze 10eFt jelképes árért egy 8GB pendriveot.
Mert idegen pendriveot biztonsági okokból nem vagyok hajlandó a gépembe bedugni! ;P
Az optikai tárolók lehet, hogy már nem divatosak, de ettől függetlenül a technika egyáltalán nem elavult. Komolyabb, vagy egyszerűen csak munkára szánt gépekbe mind a mai napig tesznek optikai meghajtót. Még csak nem is drága: a DVD újraíró kb. 4 ezer, a Blu-ray pedig 20 körül van. (A hordozható, USB-s némileg drágább.)
Egyébként bármelyik archiválással, adatmentéssel foglalkozó helyen elvégzik neked a másolást.
És akárhogy is legyen: mindig legyen mindenről több másolatod! Ugyanis semmi nem örök életű!
"Az optikai tárolók lehet, hogy már nem divatosak, de ettől függetlenül a technika egyáltalán nem elavult. Komolyabb, vagy egyszerűen csak munkára szánt gépekbe mind a mai napig tesznek optikai meghajtót."
Nekem sem az itthoni sem a céges gépemben sincsen optikai meghajtó. A szomszédokat is végigkérdeztem, és nekik sincs olyanjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!