Tápegység csere után ezt írja ki a gép bekapcsoláskor, mi ez, mit kell tennem?
Figyelt kérdés
A kiírt szöveg: "Sec Slave Drive Atapi Incomatible" Továbbléptem, betöltött a windows aztán kb. 10 perc működés után leállt és újraindítást kért a rendszer. A tönkrement tápegységemet kicseréltem a gépemben, (kicsit nagyobb teljesítményűre, mert nem tudtam pont akkorát venni mint a régi) valamint kikötöttem a már nem használt floppy meghajtót, cd olvasót, rack fiókot.2020. okt. 13. 17:21
1/3 anonim válasza:
Amit így hirtelen találtam, lehetséges hogy a merevlemez nem jól van jumperezve. Így első körben azt mondanám hogy resetelt a BIOS-t, állítsd vissza mindent gyárira és ha van automata HDD felismerés akkor állítsd be.
Nem mai darab lehet a gép.
2/3 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom visszaállítani a BIOS-t gyárira?
2020. okt. 13. 17:36
3/3 anonim válasza:
Gombelemet ki, majd kis idő múlva vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!