Van egy CANON MG5650 -es nyomtató. Kb 1 éves alig használt. Egyszer volt benne patron csere. Egy hónapja nem használtam, de most kellett volna. Bekapcsoláskor kapok egy hibakódot.5011 Mire utal?
Sehol nem kapok rá magyarázatot, hogy mire utal a probléma. Főleg nem a segítőkész szerviztől.
Próbáltam szerviz üzemmódba is de semmi. Meg sem nyekken. Patronok ki és be. Nincsenek beszáradva.
Valami ötlet?
Kapcsold ki, a bekapcsoló és a chanel gomb egyszerre megnyom, a chanel gomb elenged de a power nem, a power nyomva tart és 4x chanel, aztán elenged minden.
Vagy csinálj egy kamu festékpatron cserét.
Sajnos ezeket a próbálkozásokat már én is végig vittem.
A kazetta nem jön be középre a fedél nyitásakor.
És szerintetek érdemes egy ilyen modellt szervizbe beadni? Vagy egy kicsit pótolva a szerviz költséghez, és beruházni egy ujjat?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Én inkább az új vásárlását javaslom.
Nem tudom mennyire tudod elengedni magad, de én lézernyomtatót használok 4 éve, színes Samsung. Eddig abszolút jól működik, pedig elég sokat használjuk. Amennyivel drágább, annyival olcsóbban nyomtat. Most fog kifogyni a sárga és a kék belőle. És nem is olyan sokkal drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!