Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez a probléma?

Mitől lehet ez a probléma?

Figyelt kérdés
A gépem teljesen normálisan működik filmnézésnél, netezésnél, zene hallgatásnál, stb, viszont ha belépek a LoL-ba (League of Legends) és elkezdek játszani, sötétebb lesz a kppernyő fényereje és fekete csíkok jelennek meg néha, illetve néha feketén villog a képernyő.
2020. okt. 12. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Laptopról van szó? Tippre azt mondanám, hogy játék alatt a dedikált, minden más alatt meg az integrált gpu t használja, a dedikált meg vagy döglődik vagy a drivere rendetlenkedik.
2020. okt. 12. 11:54
 2/5 A kérdező kommentje:

PC-ről van szó, asztali gép.

Eddig nem volt semmi probléma. Egy hetet kihagytam, nem játszottam. Ma beléptem és ezt csinálja.

Lehet, hogy nem is a monitorral vagy a hardverekkel van a probléma, hanem magával a játékkal?

Más játékom nincs, hogy kipróbáljam, hogy mással se jó-e.

2020. okt. 12. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
A játék más frekvenciával/fps-sel hajtja meg a monitort?
2020. okt. 12. 12:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hinném. Nem állítottam át sehol semmit.
2020. okt. 12. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azért első körben ellenőrizném a monitor beállításokat a játékban.
2020. okt. 12. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!