Mi a probléma és hogy lehetne ezen segíteni? Bővebben lent
Megpróbálom érthetően leírni... Nos, tegnapelőtt letöltöttem a drivehub programot, mivel ezt tanácsolták arra, hogy nem észleli a pendrive-okat. Frissítettem is vele a drivereket, majd újraindítottam. A képernyő bejött meg forog a venti, de az Asus (ilyen alaplapom van) logónál nem jutott tovább és csak töltött. Vártam. Semmi. Újraindítottam a gépet ugyanez csak már kiírta, hogy diagnosztizálás, aztán bedobott a Windows automatikus javításába(nem tudom minek hívják) kb az összes menüpontot kiválasztottam már, de ugyanaz történik. Indítási javítás után a naplófájl ez: C:\WINDOWS\System\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt
Ha jelent valamit ez...
Gondoltam kiveszem a merevlemezt (SSD-n van a rendszer) és így működött, bekapcsolt meg minden. Jó oké, vegyünk újat. Vettem is, és beraktam. UGYANAZ. És ha kivenném akkor valószínűleg működne szintén.
Köszi, hogy elolvastad, remélem lesz rá valami megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!