Hány főnél mondhatjuk azt, hogy egy Facebook-csoport működtetése feleslegessé vált?
Nem értem: felső vagy alsó limitre gondolsz?
(Mármint túl sokan vagytok, ergó "kinőttétek a facebookot" tehát felesleges a csoport, platformot kell váltani? vagy Túl kevés?)
Amúgy szerintem aktivitástól függ, hogy felesleges-e egy csoport. Lehet 600 egyetemi csoport is, ha már mindenki végzett és már nem születik új bejegyzés, akkor felesleges. De lehetséges hogy 6 fővel is van értelme ha aktívan használjátok egy projekthez.
(Mondjuk utóbbi elég hülye példa, mert erre vannak sokkal jobb eszközök is, de próbáltam valamivel kontrasztot állítani. :))
Akkor továbbra is az aktivitástól tenném függővé: tehát ez egy szubjektív dolog.
Amúgy meg a tagok között csinálj róla szavazást és ezzel fel tudod mérni az aktivitást is és a véleményüket is.
Erre MI nem tudunk igen-t vagy nem-et mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!