Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hány főnél mondhatjuk azt,...

Hány főnél mondhatjuk azt, hogy egy Facebook-csoport működtetése feleslegessé vált?

Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem értem: felső vagy alsó limitre gondolsz?

(Mármint túl sokan vagytok, ergó "kinőttétek a facebookot" tehát felesleges a csoport, platformot kell váltani? vagy Túl kevés?)

Amúgy szerintem aktivitástól függ, hogy felesleges-e egy csoport. Lehet 600 egyetemi csoport is, ha már mindenki végzett és már nem születik új bejegyzés, akkor felesleges. De lehetséges hogy 6 fővel is van értelme ha aktívan használjátok egy projekthez.

(Mondjuk utóbbi elég hülye példa, mert erre vannak sokkal jobb eszközök is, de próbáltam valamivel kontrasztot állítani. :))

2020. okt. 5. 10:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Sport témájú csoport, mindössze 18 taggal.
2020. okt. 5. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
1
2020. okt. 5. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor továbbra is az aktivitástól tenném függővé: tehát ez egy szubjektív dolog.

Amúgy meg a tagok között csinálj róla szavazást és ezzel fel tudod mérni az aktivitást is és a véleményüket is.

Erre MI nem tudunk igen-t vagy nem-et mondani.

2020. okt. 5. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!