Win 10 telepítése - hogyan?
Sok videót megnéztem már, mégis elakadok a legelején...
A HDD-m váratlanul tönkrement. Vettem SSD-t, beletettem a gépbe, bekapcsoláskor az fogad, hogy "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". Mindez fehérrel, fekete alapon.
Pendrive-on van lemezképem (iso, azt hiszem, ez a neve). Ha beledugom a gépbe a pendriveot és úgy kapcsolom be, akkor a nagy semmi fogad, csak egy szóköz villog.
Elméletileg egy bizonyos billentyűt kellene megnyomni, de melyiket?
Alaplap: ASROCK 980DE3/U3S3 R2.0
A lemezkép már rajta van a pendriveon, arról a linkről, ami szerepel a #7-es válaszban
A letöltésén kívül még tenni kellett volna valamit vele?
De hozzáértő csinálta, szóval... hát, nem tudom
Köszönöm szépen
Hiába nyomogatom :(
Particionálva lett a pendrive stb, ezt említették nekem, szóval valószínűleg jól lett leszedve
Hát, akkor nem értem, hogy hol a probléma
Én a 6-os vagyok, nem értem mi a probléma az én hozzá szólásommal, de kezd előlről akkor.
1. formázd a pendrivet
2. töltsd le a microsoft oldaláról a MediaCreationTools-t
3. azzal csinálj telepítőt a pendrivera.
4. keress a gépen egy olyan usb portot, amit érzékel és indításkor legrosszabb esetben nyomkodd az ESC billentyűzetett, utána tovább irányítva a boot lehetőségekre.
5. telepítő elindul.
Ha nem a borsodi cigány telepen laksz, akkor nem hiszem, h nincs egy gép a közeledben sem. Nálunk a művelődési házat/könyvtárat is keresték fel hasonló problémával (nem működött a gép) és segítettek.
A rufus jó mert az jó usb kulcsra én is aval szoktam csinalni
De aszt megtudod nézni a interneten hogy kell bootolni ha ez meg
Van akor bekapcsolod a gépet és mindgyart megnyomod a f12 gombot
És már mutasa is hogy el indul a instalalast és mindig oda lesz
Irva hogy mitkel tened enyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!