Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról? (Többi a lenti leírásban)

Figyelt kérdés

[link]

7 éves laptopomat szeretném lecserélni, a maximum összeg az 250-300ezer forint többet biztos nem szeretnék költeni laptopra. Főleg itthoni használatra lenne, általános multimédiás használat, megakadások nélkül tudjak office munkát végezni vagy egy kis photoshop munkát, természetesen fontos volt, hogy a kijelző IPS/MATT FULLHD legyen mivel sokat Netflixezek, annyi problémám van, hogy sok külföldi oldalon olvastam, hogy nem jó a kijelző stb... kicsi a fényerő kb. 250nit-re saccolták. Ez a laptop utoljára egy hónappal ezelőtt volt kapható akkor kerek 250ezer forintért, szerintem ezekkel a specifikációkkal egész korrekt ár +3 év garanciával. Nektek mi a véleményetek? Megéri ennyi pénzért az Acer vagy nézzek másik márkát?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. szept. 27. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri.
2020. szept. 27. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Beltéren elég a 250 nit. Viszont a színhűsége elég rossz, Photoshop csak hobbi szinten fog menni vele, komolyabb munkára nem alkalmas. De ez így van az összes 300k alatti gépnél. 300-ért én vennék a helyedben egy használt HP Zbook 15 G3-at, abban van rendes panel, ami színhelyes is.
2020. szept. 27. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Használt laptopot nem szeretnék venni. A photoshop meg semmi komoly csak hobbi szinten menne. Általános felhasználás és multimédiás tartalomfogyasztásra használnám a gépet.
2020. szept. 27. 17:42
 4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem egy fél éves Aspire 5-om van, én nagyon szeretem. Leginkább az Adobe programokat (Illustrator, Photoshop, InDesign stb..) használom, én jól tudok dolgozni rajta, méterileg pont jó nekem ez a laptop. Szóval nekem testhezálló, szerintem megéri.
2021. febr. 14. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!