Bence1975 kérdése:
Win 10 szeretnék telepíteni,beteszem a telepítő pendrive-ot ,mennyi idő után indul el a telepítés?
Figyelt kérdés
Töltöttem le az nCore-ról egy Win 10-et. A Rufus-szal megcsináltam a telepítő rendrive-ot. Betettem a PC-be, bekapcsoltam,A Windows jel feljön de 30 perc után se indul el. Mi lehet a gond?2020. szept. 26. 21:00
2/9 anonim válasza:
Próbáld meg DVD-vel. Nekem is pendriveon random hibákat dobált, de ugyan az az iso DVD-n hibátlan. Igen, nCore-os, de eredeti kulccsal aktiválva van, csak onnan egyszerűbb volt leszedni, mint az ms honlapján tökölni.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem működik a DVD lejátszó. Korábban is Pendrive-ról volt telepítve. Csak nem ezzel.
2020. szept. 26. 21:24
5/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a telepítőt,a link alapján. Ez a gépbe látni, de a bios-ba nem.(A pendrive-ot) Nem is kezd el telepíteni.
2020. szept. 27. 16:23
6/9 A kérdező kommentje:
Egy régi GA-945P-S3 v2/v3 alaplap van benne.
2020. szept. 27. 16:26
7/9 anonim válasza:
Géped pontos típusa? UEFI-s?
Egyébként működőképes a gép? billentűzet, monitor, stb?
Ha nincs semmi rádugva akkor van kép, belép a 'biosba', hogy az alapoknál kezdjük..
8/9 anonim válasza:
LGA775..? maradj az XP-nél.. ;)
(esetleg win7 még felmegy rá)
9/9 A kérdező kommentje:
Persze, hogy működik. Jó minden. Win 10 Home 32 bit van rajta. Nagyon régi gép.Nemrég tettem bele egy 256Gb SSD-t ,meg plusz RAM-ot. De tettem most bele egy Sata3-as bővítőkártyát és újra szeretném telepíteni. Tegnap látta a telepítőt, de nem indult el a telepítés. Ha az alaplapra volt dugva se, a bővítőn se.
2020. szept. 27. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!