Olyan probléma adódott hogy a lomtárból véletlenül visszakerült HELP file " átnevezte" az összes fájlomat (film, zene , program doksi) szóval mindent. Nem lehet megnyitni az érintett elemeket.Hogyan javítható? Létezik-e jó program?
Bár ott vannak fizikálisan.Az alábbi szöveg jelenik meg az elemek megnevezés után:id.[D27F9814-2275][helprecocer@foxmail.com]help
Remélem tudtok segíteni a problémán.
Próbáltam kitörölni a megjegyzést a megnevezés után akkor megjelent az ikon hogy world vagy VLC stb. ígytúnik jó, de megnyitást nem engedi.
Szerintem ez egy vírus, azok csinálnak ilyen dolgokat (is).
Tlepítsd újra a rendszert, ha szerencséd van az MBR-be nem írta be magát.
Zsaroló, titkosító vírus lehet.
A típusát ki kellene deríteni, hátha közzétették már a dekódolót hozzá, mert ha közzétették, akkor szerencséd van.
Valami "readme" vagy hasonló fájl nincs ott könyvtáranként? Úgy olvastam, hogy van egy szövegfájl, amelyben leírják a "felhasználó teendőit" (fizetni nem tanácsos nekik), de ott a típusát be szokták írni "encrypted by ..." stb...
Eset online scannerrel nézesd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!