Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy laptop ot is tudom arra...

Egy laptop ot is tudom arra használni, mint egy számítógépet?

Figyelt kérdés
Grafikus iskolába járok és ugye bejön ez az online oktatás és van számítógépes rajzunk is. Photoshop. Azt számítógépen kell használni és h arra se hely, se pénzem nem lenne. Sőt még laptopom nincs, de ha azt veszek az a célra jó?
2020. szept. 25. 15:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

De egy laptop jóval drágább, mint egy pc, ha arra nincs pénzed akkor laptopra mégúgy se lesz...

Ráadásul a Ps egy optimalizálatlan fos, mégcsak nem is gyenge gép kell alá (főleg rajzra nem, mert képszerkesztésnél még tudsz is várni míg megcsinál valamit, de rajznál ha másodpercekig húz egy vonalat az használhatatlan).

2020. szept. 25. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
persze, a laptop egy kompakt számítógép. de ha szűkösen állsz anyagilag, inkább pc-nek szoríts helyet, erősebb gépet összeraksz ugyanazon a pénzen.
2020. szept. 25. 16:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem értek hozzá.

De nekem nem csak egy pc kéne, hanem egy komplett számítógép. De még író asztalom sincs h arra rá tegyem. Földre, ahol a tesóim felrugják vagy ágyra tudnám tenni. Tényleg semmenyi hely nincs a lakásba. Ezért is lenne jó egy laptop, mert az kissebb és kényelmesen elfér az ágyon

2020. szept. 25. 16:27
 4/11 Szirty ***** válasza:

"mert az kissebb és kényelmesen elfér az ágyon"

A kényelemnek ára van...

2020. szept. 25. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:

ezzel csak az a baj, hogy egy olyan laptop, amin stabilan lehet dolgozni, az olyan 3-400ezer ft körül kezdődik :\

bár elvileg ilyen szituban a sulinak kellene biztosítania, nem? mármint, nem vagy olyan anyagi helyzetben, hogy vegyél egy laptopot, de anélkül nem tudsz részt venni a tanításban, szerintem a sulinak biztosítania kell ilyenkor laptopot

2020. szept. 25. 16:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Amúgy egy samsung s6-ot néztem ki, az nem olyan drága és elvileg jó. Nem találtam leírást -_-.
2020. szept. 25. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:
nem lesz jó, az nem rendes laptop, csak egy táblagép billentyűzettel. android rendszer van rajta, arra nincs rendes photoshop, csak egy nagyon lebutított verzió. rendes windows-os laptopot keress. nem merek ajánlani, nem vagyok otthon laptop téren
2020. szept. 25. 17:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Elég, ha valamenyire tudom használni. Egy gagyi is jó egyenlőre. Bár azt sem tudom mi az a windows.☹️

De amit találtam-e beírással olcsón az az Alcor sungbook. Tényleg nagyon drága egy normál laptop. 300ezer.

2020. szept. 25. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
mennyit tudsz kb. rákölteni? megpróbálok megkérdezni 1-2 ismerőst aki jobban ért hozzá, plusz itt is könnyebben tudnak segíteni, ha tudják mekkora a keret
2020. szept. 25. 18:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Még munkám sincs, mert gipszben vagyok és csak a jövő hónappan tudnék elmenni dolgozni. Akkor is mekibe. Egy hónapot tervezek ott lenni, ami nem túl sok pénz, de idén suliba sokat kell tanulni.
2020. szept. 25. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!