Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Help! Lagg van. Mit tegyek?

Help! Lagg van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A következő a hardw. konf.

ASRock N61P-S Motherboard

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+

Kingmax 2x1 GB DDR2 800 MHz RAM

ATI Radeon HD 4650 512 MB

Az alkalmazások (viz. programok, játékok) csak kis fps-el mennek még minimum grafikai beállításokkal is. Háttérben futó alkalmazás csak ami szükséges (vírusirtó stb.)

2010. aug. 7. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
A vírusirtó sokat eszik, firefox esetleg nem zárult be rendesen, vagy uTorrent megy. Ajánlom hogy a játékot tedd le a tálcára és a feladatkezelőbe nézd meg hogy a játékon kívül mi eszik sok memóriát/procit. Esetleg még lehet vírus is.
2010. aug. 7. 13:20
 2/2 A kérdező kommentje:
feladatkezelőt mindig nézem, firefoxot nem nagyon használok, inkább google chrome, utorrent csak este megy, vírus nem nagyon lehet mert 2 napja lett újra telepítve a windows és eddig még nem töltöttem le az alapvető dolgokon kívül semmit. Az általad említettekre én is gondoltam de mint látod nem lehetnek. Köszönöm a választ azért.:)
2010. aug. 8. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!