Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Steam lagg megoldása?

Steam lagg megoldása?

Figyelt kérdés
Miért van, hogy csbe akadozok? De ezt ne úgy érts, hogy fps vagy net lagg, nem! Ez teljesen más. Még régebben is feltettem a kérdést, írták, hogy pioritás. Azzal semmi sem oldódott meg. Win7 van nekem, cs reinstall, gép reinstall, megvolt. De semmi. Másnak is win7 van, de náluk ez így van: "-:úbasszad meg, mit lőttem, ez a win7 olyan k**va jól adja."
2011. jún. 5. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Előbb próbáld meg érthetően leírni a kérdést. Panaszkodni vagy segítséget kérni jöttél?
2011. jún. 5. 15:12
 2/9 A kérdező kommentje:

Bocs csak egy kicsit ideges vagyok !

Mikor stemen elinditom a cs.1.6-ot akkor a játék nagyon lagol és nem tudom hogy miért. Az biztos hogy nem a net miatt van(20Mbit) és nem is fps lagg.De ez a probléma a régi gépemen nem volt igaz ott XP volt, most kaptam egy új gépet amin Win7-van. De nem hiszem hogy a Win7 miatt lagolna.

2011. jún. 5. 15:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Esetleg a hardverről tudnál mondani valamit?

A pinget nézted az érintett szervereken?

Legális vagy kalóz verzió a játék?

DX vagy OpenGL?

Milyen video driver van fent?

Használsz Avastot?

Egyéb játékokban van probléma?

cl_showfps mit mutat?

2011. jún. 5. 16:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Laptop

Hardver:Intel Core 2.5GHz

2gb ram és intel hd graphics videó kártya

A ping mindig 100, de mikor kikapcsolom a steamet és elinditom a netről letöltött non-steam cs-t akkor meg 10 és nem akadozik.

DX vagy OpenGL? D3D

A drivert nem tudom, de nem hinném h az lenne a gond mert pl. nfs hot pursuit megy

Igen Avastot használok

Az fps: steam 50 non-steam 100

2011. jún. 5. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Javaslom az Avast átmeneti eltávolítását, mert nagyon szeret ilyesmit okozni. Ha nem változik semmi, akkor visszateszed.

Próbáld ki az OpenGL renderert is, nem véletlen, hogy szinte mindenki azt használja.

2011. jún. 5. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Örök hálám :)
2011. jún. 5. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Bevált? Konkrétan melyik?
2011. jún. 5. 17:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Be ! Kikapcsoltam az Avast és átállitottam openGl-re ! :)
2011. jún. 5. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szuper. Kellemes játszadozást!
2011. jún. 5. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!