Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan tudhatja az IP címem ?

Honnan tudhatja az IP címem ?

Figyelt kérdés

A volt párom állítólag feljelentette valaki.

Azt írta tegnap nekem,hogy tudja hogy én voltam,megvan az IP és elmegy feljelentést tenni ellenem hamis vád és zaklatás miatt.

Na mármost,hetek óta mióta elhagytam,nem beszéltünk.

Nem egy országban lakunk,azt sem tudom miről beszél.

És mi az hogy megvan az én IP címem és azt leadja a rendőrségen?

Én nem csináltam semmit,fogja magát és bemegy egy IP címmel hogy ő jelentett fel engem ,és így ezáltal engem feljelent?

Vagy mitől kell félni?

Az IP címem tudhatja,együtt éltünk, ő is rá volt csatlakozva a netre.Vagy ez minden telefonon más?

Vagy feltörte Facebookom vagy bármit,és onnan szerezhette meg?

Már nem tudom mire gondoljak,de félek.

Aki ért hozzá, kérem segítsen .

2020. szept. 17. 09:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

"Azt írta tegnap nekem,hogy tudja hogy én voltam,megvan az IP és elmegy feljelentést tenni ellenem hamis vád és zaklatás miatt."

Ez egy sima nagyon gagyi blöff.

2020. szept. 17. 09:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, tapasztalat, hogy aki ip címmel arcoskodik meg fenyegetőzik, annak talán valami nagyon minimális fogalma van arról hogy mi az az ip cím, de úgy a számítógépes hálózatok működéséről halovány fingja nincs.
2020. szept. 17. 09:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megijedni. Blöff. így próbál rádijjeszteni.
2020. szept. 17. 09:35
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo: orszagot tud, szolgaltatot es szolgaltatoi szekhely- v. telephely cimet.

Az IP-t hatosagi eljarasban ad csak ki a szolg. (M.o-n), ekkor sem szemelyt azonosit vele, hanem helyszint.

2020. szept. 17. 09:38
 5/20 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem hogy csak ijeszteget,mert hetek óta még csak rá sem gondoltam, nemhogy bármi más.

A fene vigye el hogy ilyenekkel kell zaklatnia.

4-es,és ha eljárásban valaki kikéri az IP címet azt azért is megteszik,mert mondjuk valaki Facebook üzeneteket küld?

A zaklatás miatt kérdezem,mert ott beszéltünk amíg együtt voltunk.

Ilyenek miatt adnak ki IP címet ,vagyis nekem az otthoni netszolgaltatóm kiadja az adataim?

Ez mennyi idő ?

Csak azért kérdezem mert kb 3 hete nem beszéltünk,ki tudja ez mit és mikor talált ki a hátam mögött.

Nagyon félek.

Egy drogos, kiszámíthatatlan.

Mindenre fel kell készüljek :-\

2020. szept. 17. 09:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyenek miatt adnak ki IP címet ,vagyis nekem az otthoni netszolgaltatóm kiadja az adataim?"

Bírósági végzésre ad ki ilyeneket a szolgáltató, szóval nem ilyen piszlicsáré ügyeknél.

2020. szept. 17. 10:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Az IP cím nem elég egy konkrét személy beazonosításához, még akkor sem, ha állandó az IP.

De igen sok esetben változó IP van, azaz mindenújraindításkor másikat kapsz.

Az IP alapján legfeljebb valami hatóság tudna beazonosítani, de ehhez semmiképpen nem elég, ha valaki bemegy és feljelentést tesz.

A másik meg, hogy ha valaki ÖT jelentette fel, akkor a feljelentett személy eleve nem tudhatja meg, hogy ki volt az, föleg nem IP alapján.

Ettöl függetlenül meg az nem alap feljelentésre, hogy X feljelentette öt, ugyanis feljelentést tenni nem törvénysértö dolog.

Szóval nyugodj meg, az egész csak blöff a részéröl, esetleg arra kiváncsi, mit reagálsz, és abból akarja kitotózni, hogy te voltál-e az esetleges feljelentö.

Javaslom, a fenyegetö üzenet(ek)et mentsd el, ha ugyanis továbbra is zaklat, akkor tényleg feljelentheted zaklatásért, amennyiben nem áll le vele.

2020. szept. 17. 10:28
 8/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Szvsz már onnantól kamu a történet, hogy "valaki feljelentett".

Én csak ennyit válaszolnék: "Menj :D"...

2020. szept. 17. 10:31
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a dumát általában 12 éves vérpistikék szokták elnyomni.

Az előttem szólók már mindent leírtak, nem ismétlem el.

2020. szept. 17. 10:39
 10/20 A kérdező kommentje:

7-es,igen elmentettem az üzeneteket, főleg hogy olyat írt benne,hogy ártani fog nekem stb.

Igazad lehet,csak ez alapján akarta megtudni hogy mit reagálok erre,hogy esetleg megijedek,akármi.

Sajnos én sem értek ezekhez az IP dolgokhoz,csak nekem ez az IP tűnt fel hogy nem kell a rizsa megvan a cím és az ip címed úgyhogy feljelentelek.Csak erről az jutott eszembe,hogy ugye együtt laktunk,akkor nyilván az IP cím is ugyanaz volt ,és hogy megteheti e azt,hogy besétál az én IP címemmel hogy én zaklatom,és hogy így feljelent ??

Gondolom ezt így nem lehet.

Max akkor a rendőrség nyomozza ki az IP címet.

Félek,pedig nem tettem semmit,de ez az ember ahogy írt nekem tegnap,rettenetes,rá sem ismerek.

Először rá sem jöttem hogy ő az.

Már a száma sem volt meg.

2020. szept. 17. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!