Miért nem tudok a Win 10 telepítő USB-ről bootolni?
Figyelt kérdés
Ubuntu van fent a gépen és bármikor az USB-ről próbálok bootolni akkor az ubuntu tölt be. Próbáltam laptopon is, ott működik normálisan az USB..2020. szept. 15. 22:44
1/6 anonim 

válasza:

Nyomd az entert ahogy eltűnt az alaplapi logó/post képernyő. Ha így se jó, húzd ki az Ubuntut tartalmazó háttértárat, majd ha feltelepült a Win, dugd vissza, indítsd el az Ubuntut, majd frissítsd a GRUBot. Meg fog jelenni a boot menüben új menüpontként a Windows.
2/6 A kérdező kommentje:
De az Ubuntu helyére akarom felrakni a Windowst, az Ubuntu meg az SSD-n van.
Az enteres dolog pedig nem működött, de azért köszi.
Próbáltam már a BIOSt is állítgatni, visszaraktam alapértelmezettre is, de sehogy sem jó.
2020. szept. 15. 23:09
3/6 anonim 

válasza:

Akkor formázd le az SSD-t. A lényeg, hogy ne legyen bootolható háttértár az USB-n kívül.
4/6 A kérdező kommentje:
De hogy formázom le, amikor éppen arról vagyok bootolva? Nem engedi.
2020. szept. 16. 00:04
5/6 anonim 

válasza:

Biosban a fastboot dolgokat kapcsold ki.
Majd keresd meg a boot menüt vagy boot sorrendet és itt állítsd be/add meg, hogy az USB előrébb legyen.
6/6 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!