Mit tegyek, ha Windows frissítés közben kikapcsoltam a gépet, és most nem tud bootolni sem? Három lehetőséget is kaptam, egyikkel sem megyek semmire.
SZóval bekapcsoltam a gépet (Windows 10), elindított egy kisebb frissítést az oprendszer, de én meg hülye voltam, és kinyomtam az egyik újrainduláskor (éppen siettem valahová). Azóta lefagy a gép, miközben fekete háttérben köröznek a fehér pontok. BIOSba be tudok lépni.
Olvastam olyat, hogy indítsam Safe Mode-ban az oprendszert, de a Windows 7 óta nem lehetséges indítási beállításokat elvégezni boot előtt.
Aztán olvastam olyat, hogy a BIOS-t kéne frissítenem, de ez szerintem hülyeség, és nem is bírták egyértelműen leírni, hogy USB-ről hogy tudom frissíteni.
Végül, ami egész hihető, azt olvastam, hogy újra kéne húzni az oprendszert. Na már most ezt a rendszert gyárilag telepítették, ami azt jelenti, hogy nem kaptam sorozatszámot hozzá (legalábbis nem tudok rla). Matricán nincsen, BIOSban nem lehet megnézni. Nem tudom, hogyha lemezről újratelepítem, akkor felismeri-e a gépet, vagy ugyanúgy kér sorozatszámot.
Szóval szerintetek valamelyik megoldás beválna? Ha igen, leírnátok, hogy hogyan? Ha nem, tudtok még megoldást adni? Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!