Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptopom képernyője bekapcso...

A laptopom képernyője bekapcsoláskor nem jön be. Nagy a baj?

Figyelt kérdés

Ma még használtam délelőtt, semmi előjele nem annak, hogy rosszul működne. Ma este pedig már nem jött be. A zajok jönnek belőle, hogy bekapcsol csak kép nincs. :( mondanom se kell, a legrosszabbkor... :(

Nincs tapasztalatom ilyen helyzettel, ilyenkor nagy a baj, drága a javítás, ki kell dobni? :(

2020. szept. 8. 23:06
 1/8 A kérdező kommentje:

Illetve, javítanám a leírást.

Még egyszer megpróbáltam bekapcsolni és hang alapján elkezd elindulni aztán pár másodperc után leáll. Gondolom így már nagy a baj. :(

2020. szept. 8. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Vedd ki az akit és rakd vissza. Próbáld úgy ki utána!
2020. szept. 8. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
*aksi
2020. szept. 8. 23:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Próbáltam, az volt az első amit tanácsoltak neten amikor rákerestem. De semmi változás.
2020. szept. 9. 00:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Töltsd fel
2020. szept. 9. 00:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Nahát, ez eszembe se jutott. - irónia vége
2020. szept. 9. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Biosba sem tudsz belépni? Semmi nem jön be indításkor? Logo? Csíkok? Vagy csak sötét a kép? Nem melegszik az alja? Ha kikapcsol nekem processzor vagy alaplap hibának tűnik. Ha winyo lenne, akkor nem kapcsolna ki(legalábbis nekem ez a talasztalatom), csak nem indulna el. Érdemes lenne megnézni szakemberrel, ha nem is éri meg megcsináltatni az adatokat le tudja menteni
2020. szept. 9. 15:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Semmi nem jön be, képernyő egyáltalán nem, se halványan, se csíkosan.

A ventilátort hallom hogy elindul, aztán leáll az egész. Kis halk pittyegéseket még hallani utána. Aztán úgy kapcsol ki, ha hosszan nyomom a bekapcsológombot.

2020. szept. 9. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!