Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS PC, mint Pendrive?

SOS PC, mint Pendrive?

Figyelt kérdés

Szóval a PC-m minden bekapcsolasnál kékhalalt kap, és elvileg csak újratelepítéssel lehet megv

csinálni. Amivel semmi baj nincs, mert a HDD-t kihúzom, biztos ami biztos, de az SSD-t formázni kell, viszont az asztalon van 2 mappa, ami nagyon kell. Valahogy meg lehet oldani, hogy telefonnal, leszedjem róla az adatokat?

2020. szept. 7. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen. [link]

Ez jól leírja.

Egyszerűen: Készítesz egy live linux usb-t, tök mindegy melyik linux, én mint-et ajánlanék. Bebootolsz erről, megnyitsz egy fájlkezelőt, és szépen kikeresed a user/felhaszneved/desktop mappát, és pendrivera, vagy akár a merevlemezedre átmásolod, meg ami még kell neked. Utána mehet a telepítés.

2020. szept. 7. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is live lemezzel. Én pl Slax linuxot használtam erre. Kicsi mérete van.
2020. szept. 7. 19:58
 3/5 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy nem kapcsol be a gép. :(
2020. szept. 7. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A bebootolás a pendrive-ról átkell állítanod a boot ordert a biosban (a kékhalál előtt kell nyomkodnod a delete-t vagy az f2-t)
2020. szept. 8. 01:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Vagy a boot menü, általában F12. Bekapcsolás után sűrűn nyomod. Ha egyik sem jön be, akkor a telepítés is gond lesz. (bios, boot menü)

Igazíts meg minden csatlakozást teljesen! áramtalanítva!

2020. szept. 8. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!