Hogyan lehet a pendrive-on sorba rakni úgy a zenéket, ahogy szeretném, hogy lejátsza az autórádió?
Figyelt kérdés
Az autóba a pendrive-os rádió van és arra már rájöttem hogy időrendi sorrendbe játsza le, de mikor egy program segítségével átírtam a dátumot, továbbra se olyan sorrendbe játszotta le. Mit tehetnék?2020. aug. 13. 18:37
1/5 anonim válasza:
Írd a zenék-fájlok elő, hogy 0001, 0002, 0003....stb.
2/5 A kérdező kommentje:
Az nem működik, mivel -ahogy írtam is- időrendi sorrendbe játsza le.
2020. aug. 13. 19:33
3/5 anonim válasza:
Akkor két lehetőséged van:
- Ráveszed az autórádiót, hogy névsor szerint játssza le.
- Megnyitod a zenéket valamilyen szerkesztőben, és sorban elmented őket, így a módosítás ideje tükrözni fogja a kívánt sorrendet.
4/5 anonim válasza:
Mielőtt a penire másolod, megszámozod...
Ha esetleg a kiadás évére gondolsz, akkor a fájl egyéb adatait törlöd.
5/5 anonim válasza:
Csoportos átnevezéshez tudom javasolni a Total Commander nevű programot. Valamint, ha MP3 fájlokról van szó akkor az MP3Tag nevezetű programot, amivel sorrendbe lehet rakni a zenéket. (Például 1/10, 2/10 és így tovább).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!