BME Bprof (üzemmérnök-informatikus) végzettséggel van esélyem külföldön munkát vállalni? 24/L
Figyelt kérdés
Szerintetek ilyen diplomával érdemes lenne belevágni a külföldi tapasztalatszerzésbe? Lenne esélyem? Most vagyok utolsó éves, szeretem amit csinálok, van egy angol C1-es nyelvvizsgám is. Leginkább az Egyesült Királyság területe érdekelne. Szívesen kipróbálnám magamat külföldi környezetben, csak szerintetek ezzel a diplomával van reális esélyem?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2020. szept. 7. 19:16
1/11 anonim 

válasza:

Mindenhol van esély, ha kevesebbért vállalod mint a törzs gyökeres dolgozók, akkor mindenképpen van.
2/11 A kérdező kommentje:
Természetesen az is cél, hogy egy kicsi tartalékot összetudjak szedni magamnak.:)
2020. szept. 7. 19:21
3/11 anonim 

válasza:

Szerintem egy pár év releváns szakmai tapasztalat még nem ártana előtte. Ha most végeztél, akkor így az elején nem érné még meg szerintem.e
4/11 A kérdező kommentje:
Természetesen dolgoznék még itthon előtte. Meg ugye Bprof képzésen eleve 1 évet dolgozok az egyetem mellett.
2020. szept. 7. 22:36
5/11 anonim 

válasza:

Külföldön nincsenek elragadtatva a bprof képzéstől, bsc szint alatt van, de ha fel tudsz mutatni sok tapasztalatot, akkor talán. De a legtöbb jó helyre elvárás a bsc, de ajánlott az msc. Próbálkozni viszont nem tilos.
6/11 A kérdező kommentje:
Még ki sem került az első évfolyam, így reprezentatív mintát nem lehet tudni, hogy mennyire fogadják el kint.
2020. szept. 10. 17:27
7/11 anonim 

válasza:

Akár iskolai végzettség és nyelvtudás nélkül is lehet jól fizető külföldi munkát találni fiatal bevállalós lányoknak.. ;)
8/11 anonim válasza:
Ja jól beszéled az angolt, helpdeskerként havi 1 milliót is megkereshetsz magyarországon is.
9/11 anonim 

válasza:

5:
A Bprof BSc végzettséget ad, és külföldön pont hogy fogalmuk sincsen, hogy a magyar informatikus szakok között mi a különbség.
10/11 anonim 

válasza:

Nyelvtudás miatt nem aggódnék. Egyébként miért nem kérdezel rá külföldi prog. fórumokon? Szerintem többre mész vele mint néhány gyakori válasszal és egy másik nézőpontból is kapsz véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!