Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » BME Bprof (üzemmérnök-informat...

BME Bprof (üzemmérnök-informatikus) végzettséggel van esélyem külföldön munkát vállalni? 24/L

Figyelt kérdés

Szerintetek ilyen diplomával érdemes lenne belevágni a külföldi tapasztalatszerzésbe? Lenne esélyem? Most vagyok utolsó éves, szeretem amit csinálok, van egy angol C1-es nyelvvizsgám is. Leginkább az Egyesült Királyság területe érdekelne. Szívesen kipróbálnám magamat külföldi környezetben, csak szerintetek ezzel a diplomával van reális esélyem?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2020. szept. 7. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Mindenhol van esély, ha kevesebbért vállalod mint a törzs gyökeres dolgozók, akkor mindenképpen van.
2020. szept. 7. 19:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Természetesen az is cél, hogy egy kicsi tartalékot összetudjak szedni magamnak.:)
2020. szept. 7. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egy pár év releváns szakmai tapasztalat még nem ártana előtte. Ha most végeztél, akkor így az elején nem érné még meg szerintem.e
2020. szept. 7. 22:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Természetesen dolgoznék még itthon előtte. Meg ugye Bprof képzésen eleve 1 évet dolgozok az egyetem mellett.
2020. szept. 7. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Külföldön nincsenek elragadtatva a bprof képzéstől, bsc szint alatt van, de ha fel tudsz mutatni sok tapasztalatot, akkor talán. De a legtöbb jó helyre elvárás a bsc, de ajánlott az msc. Próbálkozni viszont nem tilos.
2020. szept. 10. 14:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Még ki sem került az első évfolyam, így reprezentatív mintát nem lehet tudni, hogy mennyire fogadják el kint.
2020. szept. 10. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Akár iskolai végzettség és nyelvtudás nélkül is lehet jól fizető külföldi munkát találni fiatal bevállalós lányoknak.. ;)
2020. szept. 26. 23:14
 8/11 anonim válasza:
0%
Ja jól beszéled az angolt, helpdeskerként havi 1 milliót is megkereshetsz magyarországon is.
2020. okt. 3. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
32%

5:

A Bprof BSc végzettséget ad, és külföldön pont hogy fogalmuk sincsen, hogy a magyar informatikus szakok között mi a különbség.

2020. okt. 13. 08:44
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
Nyelvtudás miatt nem aggódnék. Egyébként miért nem kérdezel rá külföldi prog. fórumokon? Szerintem többre mész vele mint néhány gyakori válasszal és egy másik nézőpontból is kapsz véleményt.
2020. nov. 15. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!