Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma vettem egy laptopot(...

Drunkyby kérdése:

Ma vettem egy laptopot( Huawei MateBook d15 r7). A Fortniteot akarom letolteni de nem engedi azt irja ki hogy nincs eleg tarhely pedig meg semmit sem toltottem le. Valaki akinek hasonlo volt mit csinalt?

Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 18:03
1 2
 1/12 Dongaben ***** válasza:
100%
Ha azt írja a rendszer, hogy nincs elég tárhely, akkor nem ártana megnézni, mennyi szabad hely van a meghajtón, ahová letöltenéd.
2020. szept. 5. 18:09
 2/12 A kérdező kommentje:
512 gb-s szoval nem ertem azt irja h 92gb a fortnite es meg kell 37 kajak nem ertem
2020. szept. 5. 18:16
 3/12 Dongaben ***** válasza:
A teljes kapacitás 512 Gb, de mennyi a szabad hely?
2020. szept. 5. 18:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Nos megneztem es lehet olyat hogy atvaltok D meghajtora C-rol? Mert a d-n meg van 300 valamennyi . Ha lehet hogyan?
2020. szept. 5. 18:45
 5/12 Dongaben ***** válasza:
Igen. A letöltés helyét te tudod állítani. (Torrent kliensben is. Bár megjegyzem: SSD-vel nem szabad torrentezni, mert erősen csökkenti az élettartamát...) Mivel töltöd?
2020. szept. 5. 18:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2020. szept. 5. 19:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Az epic installálásánál lehetett volna a legegyszerűbben kiválasztani a másik meghajtót, de így sincs semmi veszve. Ezen az oldalon választ találsz a kérdésedre: [link]

5) A torrent mivel tenné jobban tönkre az ssd-t, mint ha simán csak letöltenél a steamről vagy akárhonnan egy játékot? Az írás számít, az pedig ugyanannyi torrentnél meg bármi másnál is.

2020. szept. 5. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Semmilyen adatot nem érdemes a C-re tölteni, ha van D adat particíód!
2020. szept. 5. 19:23
 9/12 Dongaben ***** válasza:
Pl. Google-ban letöltés helye: Jobb felső sarokban 3 egymás alatti pont/Beállítások/Speciális/Letöltések és itt meg tudod adni, hová töltsön le. Torrentkliens esetében meg tudod adni a letöltés helyét. Az SSD élettartamára vonatkozó megjegyzésem arról szól, hogy az SSD-nek van egy Írás/Olvasás maximuma, ami elég magas ugyan, de torrentezésnél nagy lépésekben fogy... Erre a célra HDD való külső USB-s házban, ha laptopod van.
2020. szept. 5. 19:25
 10/12 Dongaben ***** válasza:

Kedves "ma 19:20" válaszadó.

Nem csak az írás számít, hanem az olvasás is. Torrent esetében akkor is van olvasás, ha csak bejelentkezik valaki, akinél fut az adott torrent. Miért adnák meg a gyártók az olvashatósági adatokat is, ha nem számít...? Mondjuk: Ezt mindenki maga döntse el. :)

2020. szept. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!