Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy 3 cellás 51 whres akkumulá...

Egy 3 cellás 51 whres akkumulátor mennyi ideig bírhatja egy töltéssel, ha játszik valaki?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig jó egy akkumulátor?

Ha az akkumulátort cserélni kellene, mert már annyira használt, attól még adapterről használható?

Meg lehet határozni, mennyi töltést bír egy egy akkumulátor, vagy ez több mindentől függ?

Árt az akkumulátornak, hamarabb használódik, ha töltés közben is használva van a laptop?

Egy 3 és egy 4 cellás laptop között mekkora a különbség?

Sose vettem még laptopot, ezért van ez a sok, sokaknak valószínűleg alap kérdés.

2020. szept. 2. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Véletlen valami 300 ezres gamer laptopról van szó? Kéne tudni milyen processzor meg vga
2020. szept. 2. 17:44
 2/5 pappgr ***** válasza:
Ez teljes mértékben attól függ hány wattórás az aksi és milyen alkatrészek vannak a gépben. Még ha tudjuk is milyenek az alkatrészek akkor sem mindegy, hogy fhd 120 fps-el játszol vagy hd 30. Még ha tudjuk is akkor sem mindegy mivel játszol, a játékok mennyire gépigényesek. Ami tudok mondani keress olyan oldalt ami teszteli az akumulátoridőt.
2020. szept. 2. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

erről van szó

2020. szept. 2. 20:36
 4/5 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__.. ezt is én kérdeztem, legkozelebb probálok nem feltenni ennyi kérdést egyszerre de egy téma
2020. szept. 2. 21:24
 5/5 pappgr ***** válasza:
Ez csak tipp de kb 3 óra játékot bír. Ezzel együtt én a helyedben nem vennég gamer laptopot. Hívogató, hogy hordozható, de nem éri meg. Tudom mert nekem is volt, pontosabban most fogom lecserélni. Ha nem kell hetente utaznod akkor inkább vegyél 250-ból egy asztali gépet (ugyanilyen erős lesz) és 150-ért egy laptopot.
2020. szept. 2. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!