Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen asztali PC-t ajánlanáto...

Milyen asztali PC-t ajánlanátok max 350 ezerig?

Figyelt kérdés
Ami fontos, hogy legyen hozzá monitor, illetve SSD merevlemez (512GB-os elég) továbbá minimum 32 GB-os memória.

2020. szept. 1. 01:52
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Minimum (!) 32 Gbyte RAM? Minek is?
2020. szept. 1. 02:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Az after effects úgy eszi a RAM-ot mint a kacsa a nokedlit.

Hol érdemes venni asztali gépet Budapesten?

2020. szept. 1. 02:13
 3/4 pappgr ***** válasza:
100%

Én nem vennék előre összeszereltet, sokkal drágább mint alkatrészenként. És hidd el olyan egyszerű összerakni mintha legoznál. Plusz rengeteg video van youtube-on.

[link]

Ez az én jövendőbeli buildem 250-ért. Jó alapnak. Ehhez egy monitor, és ha marad még akkor ebben a sorrendben vagyél jobb alkatrészeket.

(A RAM ugyanez csak 32 nem 16)

GPU egy rtx 2060 super vagy 2070 super (mindenképp super)

CPU ryzen 3600

Alternatívaként mehetsz intellel is, akkor egy i5 10600k-t ajánlok intelben van Quick sync video (hardver videó enkóder, neked az jól jöhet) ehhez egy Z lapkakészlettel alaplap, azokon lehet oc-t nyomni a processzorra (ha ezen nem akarsz foglalkozni akkor csak 10600-t vegyél)

2020. szept. 1. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy 2700X/2060S kombó megfelel szerintem
2020. szept. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!