Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen oprendszert bírna el...

Milyen oprendszert bírna el ez a gép?

Figyelt kérdés

A gép nem mai,

alaplap Gigabyte GA-EP35-DS4

video NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (2gb)

cpu DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz

ram 4 gb

Már mióta megvan win 7 megy rajta.

igazából jól megvagyok a win 7-el,bár elgondolkoztam rajta hogy menne rajta mondjuk a win 8.1

win 10 az sok lenne?

2020. aug. 31. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Telepítettem már ismerősnek ilyen gépre Windows 10-et, de eléggé kínszenvedős volt, főleg, ha nincs SSD a gépben, csak HDD (bár lehet az új frissítéssel jobban menne azon is).

Linux disztribúciók egyike sem jöhet szóba egyáltalán?

2020. szept. 1. 07:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Á a Linux nekem kínai, meg inkább játékra használom a gépet
2020. szept. 1. 10:14
 3/4 pappgr ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem nehéz megtanulni linuxot használni, ha nem is akarsz terminálban dolgozni vannak nagyon intuitív grafikus distrók, pl Debian Ubuntu, pop_os. Ha főleg steam-es játékokkal játszol akkor kifejezetten jó a támogatottság (wine, proton). De egyébként el fog futni a win 10 (8.1 gyakorlatilag már nem létezik, és a 10nek nincsen vagyobb követelménye) igazság szerint a háttértár lesz a legnagyobb gond, ajánlom hogy, ruházza be egy 100 gb ssd-re az oprendszernek.
2020. szept. 1. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél Egy SSD plusz még 4GB RAM-ot és jó lesz a Win10 is gond nélkül :)
2020. szept. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!