Attól függ, mit tanulsz, de általános célokra jó. Mondjuk ennyiért én már inkább Vostro sorozatot ajánlanék, mint Inspiron-t.
Ja, és biztosan jó lesz a Linux rendszer? Netezni, tanuláshoz, filmnézésre tökéletes, de ha valami Windows specifikus dolgot tanulsz, akkor gond lehet.
Én ezt nem venném meg. A méretéből fakad a drágasága. Tényleg kell az a 14"-es méret?
"4GB/128 GB" Mind a kettő manapság már a határeset kategóriában van.
De az biztos, hogy 190 ezer forintért már lehet venni olyan 15,6"-os notit is amiben van 8 GB memória, 256 GB SSD és néhol még egy 2 GB-s VGA is.
"Ja, és biztosan jó lesz a Linux rendszer? Netezni, tanuláshoz, filmnézésre tökéletes, de ha valami Windows specifikus dolgot tanulsz, akkor gond lehet."
Az otthoni felhasználók 90%-nak nincs eredeti Windows licence, ha van is akkor valami lopott egy olyan cégtől ami minden csak nem megbízható.
Itt van pl ez:
Messze jobb teljesítmény, mint a Dell. Bár a Dell egy nagyon jó márka, de mint mondtam az általad választott gép azért ilyen drága, mert csak 14". Ez a notebook 15,6"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!