Erről a laptopról vélemények tárhely bővítéssel érdemes lehet megvenni vagy akkor már nem is éri meg?
Átlagos felhasználó lennék aki nem akar sokat netezés office használat esetleg egy két program tanuláshoz, adatok tárolásához. 😀
Én ilyet nem vennék. Gyenge (<2 GHz) processzor, kevés (4 GB) memória, kicsi (64 GB) háttértár.
Ezért az árért inkább vennék valami használt (kicsit karcos), de üzleti célú laptopot erősebb processzorral, több memóriával és SSD-vel:
Szerintem sem éri meg. Új gépet 150.000 forint alatt nem nagyon érdemes venni, max ha kifogod. Lassú lesz, csak a bajod lesz vele.
Érdemesebb vállalati laptopot venni. Vannak olyan cégek akik összeszedik a vállalatok álltal "leselejtezett" (egyébként hibátlan gépet, amit leírtak amortizációban, újakat vesznek helyette) gépeket, majd leszervizelik és eladják. Álltalában garanciát is vállalnak rá (1-2 év).
A te használatodnak megfelelő gépet kb. 60-100.000 forint körül kapsz és egy jó darabig gép is lesz.
Én most vettem 60.000 forintért egy ilyet. 1 év garancia, át van nézve, jogtiszta windows, kb. 2-2,5 órás aksi. Nem egy gamer gép, de a tanuláshoz megteszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!