Miért ilyen olcsó a Megáruház?
Figyelt kérdés
Ez máshol pl 55 ezer, itt csak 38. Átverés lenne, vagy van itt valami amit nem vettem észre? Gyanúsan olcsó.
2020. aug. 28. 13:28
11/21 anonim 

válasza:

Egyértelmű, hogy akit átvertek, annak a rendőrséghez kell fordulni. Ez bűncselekmény, amit ezek művelnek. Voltak fenn milliós értékű kamu termékek is. Ki tudja mennyit kaszáltak be, örülj, hogy "csak" 23 ezret buktál!
12/21 anonim válasza:
Akit megkárosítottak, az tegyen feljelentést itt: 08rk@budapest.police.hu, ez a 8.kerületi rendőrkapitányság központi mail címe, amit majd továbbítanak az illetékes osztály felé, nálam már történt visszahívás is (engem is megkárosítottak), szóval valóban történik előrelépés.
13/21 anonim 

válasza:

Én már 3 napja írtam a keszthelyi rendőrségnek, de semmi válasz nem jött, nem hívtak, semmi. Mondjuk ez jellemző a keszthelyi hozzáállásra. Most átküldtem erre az email címre is.
14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy többeteket is átvertek. Én is csak azt tudom mondani, hogy mindenképp forduljatok a rendőrséghez, valamiféle előrelépés biztosan lesz. Sok sikert mindenkinek, válaszban mindenképp írjatok az ügy előrehaladtáról, engem is érdekel!
2020. szept. 4. 14:59
15/21 anonim válasza:
Sziasztok valaki esetleg jutott valamire?
16/21 anonim válasza:
Ma én is tettem feljelentést Berettyóújfaluból.
17/21 anonim 

válasza:

Azt azért jó tudni, hogy 50 ezer alatti átverést vétségként kezelik, nem bűncselekménykén. Engem pl 31 ezerre húztak le.
A másik, hogy még semmi közleményt nem írtak ki a police.hu-ra, pedig biztos, hogy sok károsult van, de az orvhalászokat elfogták, az lényeges közérdekű infó.
18/21 anonim válasza:
Én is utaltam nekik sajnos, a weboldal utána eltűnt, a termék nem érkezett meg. Megtettem a feljelentést. Ha valakinek van infója az ügy állásáról, írja. Ahogy néztem van, aki 100 000 Ft feletti értéket utalt, tehát az már bűncselekménynek minősül.
19/21 anonim 

válasza:

8-ik hó végén 28-án indultak a feljelentések, 09.01-én még működött az oldal. Ezért abba a 3 napba még egy jó páran beszopták. Most eljutottak oda, hogy a bankszámla szám tulaja lesz a tettes. Összevonták a feljelentéseket. Van 190 ezer forintos károsult is. De még mindig nem tudják ki a bankszámla szám tulajdonosa, Erste bankos számlaszám ennyi info van, 1,5 hónap eltelt azóta. :) Nem sietnek, lehet valami politikus gyűjtött kampányra.
20/21 anonim 

válasza:

Valaki vissza kapta a pénzét? Igen nagy a csend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!