Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ilyen olcsó a Megáruház?

Miért ilyen olcsó a Megáruház?

Figyelt kérdés

[link]

Ez máshol pl 55 ezer, itt csak 38. Átverés lenne, vagy van itt valami amit nem vettem észre? Gyanúsan olcsó.

2020. aug. 28. 13:28
1 2 3
 1/21 floravagyok06 válasza:
93%

E szerint az ellenőrző oldal szerint biztonságos:

[link]

De előreutalással kell fizetni ami kicsit gyanús nekem.

Én is szeretném tudni, hogy rendelt e már innen valaki.

2020. aug. 29. 08:55
 2/21 anonim válasza:
100%
Az oldalon feltüntetett cég egy építőipari főtevékenységű cég, végrehajtás folyik ellenük. Ettől persze lehet hogy normálisan működik, de több részlet is óvatosságra int.
2020. aug. 29. 14:32
 3/21 A kérdező kommentje:
Nekem is kicsit gyanús, azért kérdeztem, több jel is van eszerint, ami miatt inkább nem rendelek. De ha valakinek van tapasztalata, akkor ne tartsa magában! :)
2020. aug. 29. 14:38
 4/21 anonim válasza:
100%

A fizetést a Trust Response Kft. 11600006-00000000-93908865 sz. számlájára kérik, holott a cégkivonat szerint a cégnek egyetlen bankszámlája van, és annak nem ez a száma.

Én semmit nem utalnék nekik.

2020. aug. 29. 15:05
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az infókat!

Semmiképpen nem rendeltem volna onnan, csak ha több embernek is van onnan tapasztalata, de eredetileg is nagyon gyanús az egész oldal. Valahol magyar, valahol angol, valahol pedig gugli fordítózott magyarnak szánt zagyvaságot olvashatunk.

2020. aug. 29. 15:09
 6/21 anonim válasza:
100%
Ráadásul telephelynek egy gyűjtő hely van megadva.
2020. aug. 30. 12:56
 7/21 anonim válasza:
100%
És a webáruház is augusztus 13-án jött létre.
2020. aug. 30. 13:38
 8/21 anonim válasza:
100%
Az oldal kamu, senki ne rendeljen tőlük semmit. A megadott telefonszám ki van kapcsolva, nem válaszol senki. A google szerint erre a címre van regisztrálva a magaruhaz is ( az emberi figyelmetlenséget kihasználva gondolom megalakult a megaruhaz), aminek a régi elérhetőségét egy hölgy veszi fel, aki elmesélte, hogy már többen telefonáltak neki, hogy átverte őket a cég akár több százezer forinttal.
2020. szept. 1. 12:37
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy csalás. A cég ÁSZF-je Trust Response Building Kft néven szerődik az Ügyféllel, az Adatvédelmi tájékoztatójában már a Bravo Hungária Telekom Kft az adatkezelő.

Valósznű mindkettő másolt név, semmi köze a megaruhaz.com üzemeltetőjének, egyik céghez sem.

A bankszámlaszámban is eltérés van, ami viszont érdekes, hogy mindkettő Erste bankos. Tehát az Erste banknál működik egy fiktv bankszámla, ami Trust Response Building Kft néven befogad utalást, a honlapon megadott bankszámla számra. Kérdés, hogy kié valójában a 11600006-00000000-93908865 bankszámla szám? Gondolom, az arra utalt pénzt azonnal tovább utalják, vagy felveszik kp-ban, automatából bankkártyával. Az oldal egy ingyenes CMS motort használ, presta shop, és a termékek valósznű egy csv-vel lettek feltöltve belé, egy másik áruházból, csak az árakat kb 30%-kal olcsóbbra lőtték be, hogy ráharapjon a luzer. Szerintem, aki utalt nekik, az búcsút mondhat a pénzének. Lehet a bankszámla egy hajléktalan nevén van, és ha megtalálják a valós csalót, a pénz már nem lesz meg.

2020. szept. 1. 18:47
 10/21 anonim válasza:
100%
Sziasztok,én tegnap utaltam nekik 23000 forintot 1 fűrészre, az oldal ma már nem elérhető 404 es hibát ir ki. Elérhetőséget nem találok sehol, visszaigazoló e mailt kaptam de nincs rajt tel szám .Azt hiszem a pénzemnek löttek, beszéltem rendörrel azt mondta tegyek feljelentést.
2020. szept. 3. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!