Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A megbizhatosaga a CODEX,...

A megbizhatosaga a CODEX, RLD, RZR es egyeb warez jatekoknak mennyire megbizhato virusokat illetve?

Figyelt kérdés
A fiam mondta hogy szokott jatekokat leszedni a netrol (igen ismerem a Steamet) valami torrent oldelrol. Altalaban CODEX, es RLD valtozatokat szed le. (Ezt onnan tudom hogy kerdeztem tolle hogy honnan szedi le), csak az erdekelne hogy igy aggodnom kene a virusok miatt? (csak mert az en masodik gepemre tolti a dolgokat) Valaszokat koszi

2020. aug. 22. 14:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

RLD = RELOADED

RZR = Razor1911

2020. aug. 24. 17:53
 12/21 anonim ***** válasza:
ezekre be szokott jelezni a vírusirtó, váltig állítják, hogy ez nem baj, ami lehet igaz is, de előfordul, hogy beleraknak valamit, a gyanútlan meg figyelmen kívül hagyja, hisz azt hiszi fals pozitív riasztás, codexnál gognál nincs riasztás, ha van, akkor egyből látni, hogy valami nem oké
2020. aug. 25. 03:13
 13/21 A kérdező kommentje:
értem, ebbol az jon le ha CODEX et felrakja (amire kaspersky irja hogy tiszta) akkor nincs virus.
2020. aug. 25. 11:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 az annyit tesz, hogy a kaspersky még nem ismeri azt a vírust, ami esetleg a torrentben van. ;)
2020. aug. 31. 22:16
 15/21 A kérdező kommentje:
gondoltam ra, es ha virustotal is tisztanak irja ?
2020. szept. 1. 13:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Azt jó lenne megtudni hogy honnan szedi le a fiad ezeket.

Egyébként túl aggódod...

2020. szept. 1. 18:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Ennyi szarakodás helyett mondjuk pár ezer forintot meg is ért volna 1-1 játék legális beszerzése. Steam sale-ek alatt 50-70-90%-ig le vannak árazva (de írod is hogy ismered a rendszert), mégis már egy hete megy itt a szőrszálhasogatás, hogy vajon mennyire veszélyes a tört játék. Biztonságos soha nem lesz, a kockázatot meg vagy bevállalod, vagy sem.

Mindenesetre én olyan gépre nem tennék tört programot (bármilyen ellenőrzés is szuper megbízhatónak jelöli), amin fontos, személyes, tanulmányokhoz vagy munkához szükséges anyagot tárolok. Ha beszopsz egy zsarolóvírust és nincs backup, akkor nagyon megszívod.

2020. szept. 1. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:
epicen minden héten 2 ingyen játék van, ezen a héten pl a hitman
2020. szept. 2. 03:28
 19/21 anonim ***** válasza:
47%

Kedes kérdező!

A fiad csakis fitgirl oldaláról,skidrowreloaded.com ról vagy igg.com ról töltsön játékokat.Én sosem kaptam se zsaroló vírust se semmit amióta torrentezek.Van egy orosz oldal az a neve CS.RIN.RU jelentkezzetek be oda és ott sok játék van amit lelehet tölteni 100% biztonságosan.Random torrent oldalakról ne töltsetek soha torrentet.A skidrowrealoaded.comon még visszajelzést is lehet írni.

2020. szept. 6. 16:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért pont az nCore-t és a MictoBit-et kihagyni kedves előző... :D
2020. szept. 6. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!