A megbizhatosaga a CODEX, RLD, RZR es egyeb warez jatekoknak mennyire megbizhato virusokat illetve?
RLD = RELOADED
RZR = Razor1911
Azt jó lenne megtudni hogy honnan szedi le a fiad ezeket.
Egyébként túl aggódod...
Ennyi szarakodás helyett mondjuk pár ezer forintot meg is ért volna 1-1 játék legális beszerzése. Steam sale-ek alatt 50-70-90%-ig le vannak árazva (de írod is hogy ismered a rendszert), mégis már egy hete megy itt a szőrszálhasogatás, hogy vajon mennyire veszélyes a tört játék. Biztonságos soha nem lesz, a kockázatot meg vagy bevállalod, vagy sem.
Mindenesetre én olyan gépre nem tennék tört programot (bármilyen ellenőrzés is szuper megbízhatónak jelöli), amin fontos, személyes, tanulmányokhoz vagy munkához szükséges anyagot tárolok. Ha beszopsz egy zsarolóvírust és nincs backup, akkor nagyon megszívod.
Kedes kérdező!
A fiad csakis fitgirl oldaláról,skidrowreloaded.com ról vagy igg.com ról töltsön játékokat.Én sosem kaptam se zsaroló vírust se semmit amióta torrentezek.Van egy orosz oldal az a neve CS.RIN.RU jelentkezzetek be oda és ott sok játék van amit lelehet tölteni 100% biztonságosan.Random torrent oldalakról ne töltsetek soha torrentet.A skidrowrealoaded.comon még visszajelzést is lehet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!