Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megérné ez a acer notebook az...

Megérné ez a acer notebook az egyetemre?

Figyelt kérdés

Most keresek laptopot az egyetemre. Informatika pályán programtervező szakon, főleg nem arra vennék inkább az ügyek intézésére, kapcsolattartásra és netezésre.

Nincs nagy keret rá max 150, de inkább alatta, és kicsit szűkös az idő is a beszerzésére.

Mi a véleményetek erről? [link]

Vagy esetleg van más ajánlat szívesen meghallgatom.

2020. aug. 21. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez tokeletes! Ha nem jatszol rajta akkor nem lesz gond
2020. aug. 21. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval. Én viszont egy +4 GB memóriát mindenképpen tetetnék bele. Az kb 8000 Ft plusz költség.
2020. aug. 21. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz memóriát bővíteni, akkor 8 vagy 16 GB. 4 giga már lassan a netezéshez is kevés sajnos.
2020. aug. 22. 00:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Ramra én is gondoltam egy 8-ig, már csak az integrált miatt is, mert az abból foglal azt hiszem.

Köszönöm a válaszokat!

2020. aug. 22. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt jól tudod. Valamennyi memóriát használni fog és így szerintem a 4GB az kevés lesz.
2020. aug. 22. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!