Egyetemre Ipad 9.7 vagy Notebook?
Gépészmérnökire mennék, de bejárós leszek nem kolis. Kb 30 km. Othhon egy elég jó gépem van, de nem tudom hogy a suliba mit érdemes vinni. Mert egy laptopot cipelni minden nap....
De nem tudom hogy ott helyben kell e valamit csinálni amit az ipaden nsm lehet. Max 140ezer forintom lenne rá. Ezért gondolkodtam a tableten, mert ennyiért normális laptopot nem igen láttam. Ti mit javasolnátok?
Inkább laptopot javaslok. De a legtöbben még mindig a füzet toll kombót használják.
Gépelni nem tudsz olyan gyorsan, mint kézzel írni, illetve ezen a szakon baromi sok képlet, matematikai összefüggés, amit ugyan nem lehetetlen beírni, de biztos, hogy figyelni nem fogsz tudni mellette és időd sem lesz mindent beírni.
Én mérnökin vagyok, tök feleslegesnek tartom a laptopot. Jegyzetelni szerintem esélytelen, mivel szerintem sokat kell rajzolni és képleteket, levezetéseket írni.
A gyakorlati, laboros, gépes órákra meg biztosít az egyetem számítógépet általában.
Nálunk legfeljebb power pointos diák nezegetesere használják a diákok a laptopot órán. De arra meg elég a tab vagy a telefon. Vagy kinyomtatni óra előtt.
Én a helyedben félre tennem a pénzt és majd akkor vennék vagy nem vennék, ha tart a suli. Majd kiderul nálatok mennyire kell. Biztos egyetem és szak függő is
jegyzetelni max az az ipad jó amelyikhez lehet kapni azt a tollat is de ott aszem csak a toll 40ezer
mivel tényleg sokat kell rajzolni én inkább a füzetet ceruzát javaslom ha arra nincs pénzed
egyébként én építészmérnökire járok és csak akkor viszem a laptopot ha konzultálni akarok valamit vagy ilyenek de jegyzetelni soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!