Ryzen 9 3900x gyári hütövel ?
sziasztok a 3900x-et gyári hütöje le tudja hüteni abban az esetben ha nem huzom ? venni fogok rá rendes hütöt de eggyenlöre gyárival tudnám hüteni
65 fokon tudná tartani ? és egy Asus ROG STRIX B450-F GAMING alaplap lessz alatta tudom nem tuning lap de nem is akarom huzni felesleges ilyen procit huzni ha csak játszik vele az ember felesleges a drágább lap

ha a házat jól átgondolod és van benne legalább 2 ventillátor amik közül az egyik beszívja a friss hideg levegőt, majd a másik kifújja a meleget akkor simán bírja a gyári hűtő
nekem R7 2700 van... bár sokkal régebbi és lassabb mit a kérdésben szereplő, de dong nélkül megy a gyári hűtővel. alaporan átszellőztetem a házat, a hűtő által leszedett hőt elvezetem és nincs gond.... még sosem láttam 60 fok környéki hőmérsékletet sem...

hol van elöl vagy hátul?
ha elöl van és kifelő "fúj" akkor rr gond van.....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!