Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ryzen 9 3900x gyári hütövel ?

Ryzen 9 3900x gyári hütövel ?

Figyelt kérdés

sziasztok a 3900x-et gyári hütöje le tudja hüteni abban az esetben ha nem huzom ? venni fogok rá rendes hütöt de eggyenlöre gyárival tudnám hüteni

65 fokon tudná tartani ? és egy Asus ROG STRIX B450-F GAMING alaplap lessz alatta tudom nem tuning lap de nem is akarom huzni felesleges ilyen procit huzni ha csak játszik vele az ember felesleges a drágább lap

2020. aug. 13. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:

ha a házat jól átgondolod és van benne legalább 2 ventillátor amik közül az egyik beszívja a friss hideg levegőt, majd a másik kifújja a meleget akkor simán bírja a gyári hűtő

nekem R7 2700 van... bár sokkal régebbi és lassabb mit a kérdésben szereplő, de dong nélkül megy a gyári hűtővel. alaporan átszellőztetem a házat, a hűtő által leszedett hőt elvezetem és nincs gond.... még sosem láttam 60 fok környéki hőmérsékletet sem...

2020. aug. 13. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:
házamban van 3 db rgb venti disz elemnek vettem ahogy oda teszem a kezem hideg levegöt fuj kifelé ez most jo vagy rossz ?
2020. aug. 13. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

hol van elöl vagy hátul?

ha elöl van és kifelő "fúj" akkor rr gond van.....

2020. aug. 13. 22:03
 4/5 A kérdező kommentje:
mi az a rr ? amugy 2 van felül 1 hátul
2020. aug. 13. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Természetesen le tudja, nem olyan hülyék, hogy az ilyen dolgokat nem tesztelik le. A zajszint már más kérdés, illetve a 65 fokot sem ígérem meg, mivel ennél azért nagyobb hőfokot elvisel. Max ha valami nagyon szarul szellőző gépházba rakod, lehetnek problémák, de ilyenkor a processzor úgyis leveszi az órajelét.
2020. aug. 15. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!