Nem enged be a Facebook?
Személyit feltölteni a netre? Gratulálok! Ügyes vagy
Aztán nehogy meglepődj, ha visszaélnek az adataiddal, és majd megy a végrehajtó, hogy ilyen-olyan tartozásod van, stb...
Facebookra meg főleg nem!
Ennyire megbízol abban az adathalász bughalmazban, hogy képes vagy az okiratod másolatát feltölteni?
Orkok, hogy megszabadultál tőle.
Egyébként már évek óta megy ez a facebook "random letiltás" mizéria, tavaly vagy tavalyelőtt nagy hír is volt ebből.
Szóval csinálhatsz bármit, akár új profilt is, megvan az esély, hogy azt is szó nélkül tiltják.
Szerintem nem ér annyit az egész.
Üdv.: egy tag, aki 6 év után, 2018-ban megunta a facebook szarságait és törölte magát. :)
*Orkok, hogy megszabadultál tőle
Örülj, hogy megszabadultál tőle
(Ne kérdezd, hogy hogy lett az "örülj" helyett "orkok" )
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat! Nem épp egy gerúszia társaságába akartam csöppeni, de ha már itt vagyok... A probléma megoldódott. Nagy halászat lehet az, hogy látják a fényképem és a születési helyem. Nem tudom, de itt elektronikus kártyák mennek, lehet a sok bölcs böfögés helyett olvasni kellett volna.
Viccet félretéve. :D A barátaimnak írok és találkozunk, ha úgy adódik. Nem szoktam beszélgetésre használni. Ha fontos, felhívom. De sok információ, munkahely megköveteli egyéb célok miatt, így nem esik nehezemre felnézni arra a kis időre.
Az Fb instabil, de eddig nem volt vele gondom - egyedül ezen kívül.
Gyakorin még mindig ilyen ócska poénok mennek, srácok? :D
"De sok információ, munkahely megköveteli egyéb célok miatt"
Mutass EGYET, ami megköveteli, hogy legyen faced.
Én inkább olyat ismerek, amelyik tiltja!
Amúgy meg nem ócska poén, de majd egyszer talán rájössz magadtól is, hogy mekkora baromság az egész facebook
"Hülye lennék?"
Hát, aki képes a személyi igazolványáról fotót feltölteni a netre..... Hagyjuk
Kép, név, születési adatok, aláírás
Azt hiszem többre nem is lesz szükség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!