Messengerbe miért nem enged be facebook nélkül?
Figyelt kérdés
Szóval a messenger alkalmazásba szeretnék belépni (nincs facebookom)
De amikor beírom a telefonszámot és a jelszót, feldob egy üzenetet " A fióktípus korlátozásai miatt ennek a fióknak a használatával nem tudsz bejelentkezni a facebookra"
Nos én egyáltalán nem szándékoztam bejelentkezni facebookra még az alkalmazása sincs meg. És nem enged be a messenger fiókomba.
Előre is köszi a segítséget
2019. nov. 3. 00:14
1/4 anonim válasza:
Mert már nem lehet. Egy időben én is fb nélkül használtam, de már nem lehet. Ez van, attól még csinálhatsz egy láthatatlan felhasználót, amit sosem nézel meg
3/4 anonim válasza:
Facebook -Messenger van a PC men, és a tabeltomon, meg a mobilomon csak Messenger. Miért ne lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!