Milyen telefont ajánlanátok nekem? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan telefont aminek jó a kamerája, mivel imádom fotózni az állataimat :D Szóval tulajdonképpen a kamera a legfontosabb, hogy az jó képeket készítsen.
Utálom az Iphone-okat, tehát azt ne írjátok :D
Ne legyen túl drága, valami egyszerű is tökéletes, nekem mindegy milyen, tényleg az a lényeg hogy jó kamerája legyen, de ne Iphone. Konkrétan 5 éve ugyanaz a gagyi telefonom van, elvagyok vele, de lassan annyira lassú hogy kezd használhatatlanná válni😂
Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz :D Ti mit ajánlanátok nekem?
17/L
2020. aug. 12. 00:08
1/10 anonim 

válasza:

Árat nem írtál... Amugy itt xiaomit fognak valszeg javasolni (nagyon is ertheto amugy)
2/10 anonim 

válasza:

akkor miért raktad be a kulcsszavak közé az iPhone-t ha az nem kell? :D
3/10 anonim 

válasza:

Xiaomi note 8/8T-t tudom ajánlani.
Az még árban nincs elszállva (~50-55 ezer).
4/10 Morzsi007 

válasza:

Nem akarom elhinni, hogy egy 55 000 Ft-os telefon jó képeket csinál. Inkább vegyél egy használt fényképezőgépet ebből a pénzből, ha már imádsz fotózni.
5/10 anonim 

válasza:

#4 mert még nem volt a kezedben :D
6/10 Morzsi007 

válasza:

Nem is volt:-). Ezért nem hiszem el.
8/10 anonim 

válasza:

Nekem is Xiaomim van. Igénytelen lennék, ha azt mondanám jó képeket csinál. Igazából nem valami minőségi az egész telefon.
9/10 anonim 

válasza:

jó kamerája a drágább telefonoknak van
de ha nagyon akarsz fotozni egy fényképezővel jobban jársz
semmi értelme a kérdésednek
10/10 Username666 

válasza:

Teljes mértékben egyetértek a 9-essel. Az iPhonenak van egyedül jó kamerája (10-11 a nagyon profi) az androidok semmit nem érnek manapság egy iphonet el lehet adni ha megveszed de az az android telefon onnantól kezdve semmit nem ér. Vegyél szerintem is egy kamerát és akinek van Iphone-ja az tudja milyen a jó telefon már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!