Ki tud offline is működő appokat? (leginkább GPS-re és térképre lenne szükségem)
Figyelt kérdés
Android rendszerem van. Nincs mobilnetem, a google maps meg nem működik offline. Az appokkat a facen-n kívül kérdem, azt mindenki ismeri. Bármilyen app jöhet, de a lefontosabb az lenne, hogy ne tévedjek el, tehát térkép és gps. Köszi a segítségeket.2020. aug. 9. 17:52
2/7 anonim válasza:
A Google map is működik offline. Súgom halkan..
3/7 A kérdező kommentje:
2# Majd utánanézek. Én próbáltam, de azt írta, hogy nincs internetkapcoslat. Nem elhet, hogy van mobilneted? Amúgy örülnék, ha így lenne, mert alig van már tárhelyem, a google maps meg úgyis rajta van. Szóval nem töltenék le még egy térképet, ha nem kell. :)
1#köszi :D
2020. aug. 9. 18:02
4/7 anonim válasza:
Le lehet tölteni rá offline térképet. Van ilyen funkció.
Nézd át a beállításokat. Tökéletesen működik offline is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! Ha jól értem, akkor menjek be a maps appba, és abban keressem meg az offline módot? Bocsi sosem használtam még ezt az appot, csak ma. Szuper lenne offlineként :)
2020. aug. 9. 18:07
6/7 anonim válasza:
Igen igen. Offline térkép letöltés. Le tudsz tölteni bármekkora térkép részletet amit kijelölsz. Tökéletesen működik, igaz forgalmi információk nem lesznek de gondolom az nem baj.
7/7 A kérdező kommentje:
De nekem a forgalmi információk is kellenének. Hogy éppen hol vagyok, merre megyek, melyik tömegközlekedési eszközzel menjek, hol kell leszállni stb. Mindegy, legfeljebb megnézem itthon és kinyomtatom, ezen nem múlik semmi :)
2020. aug. 9. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!