Milyen ingyenes offline zenealkalmazásokat tudtok ajánlani? (Iphone 6s-re, IOS 12.1.2)
Fantasztikus hozzáállás, gratulálok, de attól, hogy ideológiákat gyártasz köré, ez szimpla lopás, és még arra is lusta vagy, hogy megtanuld az iTunes használatát, pedig ahhoz pilótavizsga nem kell.
Vannak az iTunes-nél sokkal könnyebben kezelhető alkalmazások, pl. a WALTR2, az egyik legjobb közülük. Ugyan nincs ingyen, de egyszer kell megvenni, kb. 40USD, aki használja, azt mondja, megérte, én maradok a Spotify-nél, franc fog ennyit szüttyögni meg töltögetni, Neked biztosan több időd van erre :-)
Telefonos app-ra ne nagyon várj, gondolom nem véletlenül gyomlálják ki a store-ból, PC-n kell megoldanod.
"Az mióta lopás, hogy letöltöm azt amit az app storeban találok?"
Ha az ingyenes app arra való, hogy a szolgáltató (pl. YouTube) eredeti szándékát megkerülve másként használd a szolgáltatást, az.. hát legalább is nem teljesen jogszerű/etikus. A kérdés eredetileg a Youtube-ról "rip"-pelt zenékről szólt ahogy látom, ezért mertem megkockáztatni, hogy ugyanilyet keresel. A YT ezt nem engedi, nem véletlen, hogy az App-okból hullanak ki az ilyen funkcióval rendelkező alkalmazások.
"A másik meg hogy az itunes-ről én nem is beszéltem, és azt az alkalmazást még nem is hasznátam, így azt sem tudom, hogyan működik És szerintem Iphone-ok közül nem csak én használok ilyen alkalmazást, amiért nem kell fizetni, és wifi nélkül is megy."
Ezt írtad: Az eredeti iphone zene appra meg nem tudok zenét letölteni, mert arra macerás.
Na, ez az iTunes, azzal lehet az eredeti zene app-ra letölteni/szinkronizálni. És igen, tényleg macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!