Ha valakinek küldeni akarok egy üzenetet fb-on hamis profilról, hogy csináljam, hogy ne jöjjenek rá?
Figyelt kérdés
Az addig oké, hogy csinálok egy hamis profilt, de elég annyi, hogy elmegyek egy kávézóba és onnan küldöm? Akkor nem tudnak lenyomozni ip cím alapján.
Egy barátnőmnek szeretnék írni, megcsalja a vőlegénye. Hosszú, nem részletezem, miért nem mondom el inkább neki....
Ezért a kérdés.
2020. aug. 8. 17:08
11/12 anonim válasza:
Ha a barátnődről van szó, én a helyedben nem folyamodnék ilyen sunyi dolgokhoz a háta mögött.
Ha van bizonyítékod a megcsalásra, mutasd meg neki!
12/12 anonim válasza:
Nem fognak rájönni. Csinálsz egy hamis profilt, leírod neki s miután visszaválaszolt azután törölöd a profilodat a facebookról. Én is csináltam álnéven álprofilt s írtam valakinek más nevében s székelynek adtam ki magam, székely szavajat írtam. Előadtam egy hazugságot hogy hol ismertem meg Hajnit vagyis magamat s a másik mivel nem tudta hogy én vagyok, minden rosszat elmondott rólam. Azt a mocsok Serbán Edinát meg tudtam volna verni ha elöttem van de így csak a klaviaturát csapkodtam. Aztán Edinának elmondtam hogy nem tetszik a facebook s törölöm magam. Azután kitöröltem a profilomat. A tolókocsis Edina a mai napig bevette hogy Sepsziszentgyörgyről akarta valaki megismerni mert a hülye verseit meglátta a beten s nem sejti még az anyja se hogy én adtam ki magamat másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!