Vettem fortnite vbuck feltöltő kártyát. Internetes oldalon fel is töltöttem ps-re az egyenleget. Belemegyek a vbuck vásárlásba. Mindent kidob, hogy mivel akarok fizetni, de hogy már feltöltött egyenleggel, hogy tudom kifizetni..... ?
Figyelt kérdés
Bocsi, hogy ennyire tudatlan vagyok, de én az anyuka vagyok, nem a gyerek.2020. júl. 17. 11:13
1/1 Fa_ember16 válasza:
ha a kód a "ps store" nál fel van töltve és be vagy jelentkezve a ps account-ba akkor elvileg rajta kell a pénznek lennie.ha ez már meg vann akkor a fortnite játékban,bemész oda hogy "vbucks" és ott arra a méretű vbucks "csomagra" és onnan automatikusan be kéne hogy dibja a ps store-t. Ott rámész hogy kifizeted és utána elvileg minden megvan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!