Vaterás/teszveszes olcsó netbookokkal mi a gáz? Vásárolt már ezeken az oldalakon valaki ilyesmit?
Figyelt kérdés
pl.ezekre gondolok...(a linkben nem az összes találati elem netbook, a 19.000-től ketdődő géepekre gondolok..)
Nekem főleg szövegszerkesztésre,(esetleg Power Point)+netezésre kéne egy olcsó netbook....
Ahogy elolvastam a leírásokat,ezek kb.semmit se tudnak...Nem lehet MS OFFICE-t telepíteni rájuk,nem magyar az OP rendszerük,nem lehet XP-t se tenni rájuk...
Akkor mit lehet ezekkel csinálni?
A nem magyar OP-rendszerrel mit lehet kezdeni?
2010. aug. 3. 19:11
1/6 A kérdező kommentje:
*kezdődő
*gépekre
2010. aug. 3. 19:11
2/6 A kérdező kommentje:
azt értem h.küldföldről hozzák őket,ezért nincs magyar OP rendszer rajtuk...
2010. aug. 3. 19:13
3/6 A kérdező kommentje:
na meg angol a billetyűzet
2010. aug. 3. 19:19
4/6 A kérdező kommentje:
*billentyűzet
*külföldről
2010. aug. 3. 19:20
6/6 anonim válasza:
"ezek kb.semmit se tudnak...Nem lehet MS OFFICE-t telepíteni rájuk,nem magyar az OP rendszerük,nem lehet XP-t se tenni rájuk... "
Elég furcsa gondolatmenet. A windows-on túl is van élet. Tehetsz rájuk Linuxot, onnantól bármire jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!