Nem tudok belépni az emailbe elfelejtett jelszó? Valaki zseni segítene? /N
Próbáltam régebbi jelszót beírni de semmi. Már 2 hete próbálkozom. :(
Hogy tudok máshogy? Eddig mindig megjegyeztem a jelszót most nemrég váltottam, fogalmam sincs hogy felejtettem el. Most már nagyon szükségem lenne rá.
Csak régi jelszókat kér de azzal semmire nem megyek. Mi más lehetőség van még?
A nemrég nekem fél év kb....
Hahó valaki? Meghivlak egy sorre ha segitesz
Jó kis kamu kérdés, hogy más email fiókjához hozzá tudjál férni.
Mellesleg már mindent leírtak. Ha ezt nem vagy képes felfogni akkor így jártál.
Nem piszkálni akarlak, elég nagy a gondod így is, de ezért vagyon én azon az állásponton, hogy valami titkos helyre célszerű felírni a használt jelszavakat. Sajnos a jelszavak paradoxona, hogy minél könnyebb megjegyezni, annál könnyebb kitalálni. És fordítva: minél nehezebb kitalálni, annál nehezebb megjegyezni. Az egy időben felettébb magasztalt módszer, miszerint vegyél egy verset, annak vedd a születési dátumodnak megfelelő sorait, azon belül a mittudoménmelyik betűket, stb, stb... sem túlságosan működőképes, mert ott meg magát az algoritmust kell észben tartani, ami ha jó, akkor még nehezebb, mint egy random jelszót megjegyezni.
Szóval a legbiztosabb az, ha leírod magadnak valahová. Esetleg némi egyszerű kódolást belevihetsz, mondjuk felcseréled a kis- és nagybetűket, csak ugye ezt sem szabad elfelejtened. ;) És ezt tényleg olyan helyen kell tárolni, amiről csak te tudsz.
Ha az ember állandóan megjegyezteti a jelszót, az sem jó gyakorlat, ugyanis egyrészt ez is egy biztonsági kockázat, másrészt meg ez egyenes út a jelszó elfelejtése felé. Minél többször kell valamit beírnod, annál valüszínűtlenebb, hogy elfelejtsd.
A jelen esetben sajnos lehet akármennyire zseni valaki, nem sokat fog tudni segíteni. Ostromold az ügyfélszolgálatot, hátha... Vagy esetleg próbálj meg visszaemlékezni a jelszavadra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!