Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudok belépni az emailbe...

Nem tudok belépni az emailbe elfelejtett jelszó? Valaki zseni segítene? /N

Figyelt kérdés

Próbáltam régebbi jelszót beírni de semmi. Már 2 hete próbálkozom. :(

Hogy tudok máshogy? Eddig mindig megjegyeztem a jelszót most nemrég váltottam, fogalmam sincs hogy felejtettem el. Most már nagyon szükségem lenne rá.

Csak régi jelszókat kér de azzal semmire nem megyek. Mi más lehetőség van még?

2020. júl. 27. 17:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha nincs megadva másodlagos email akkor így jártál sajnos.
2020. júl. 27. 17:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Biztos van erre más mód is. Mindenkinek egy csomó hivatalos dolog megy rá.
2020. júl. 27. 17:26
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Ha nem adtál meg sem telefonszámot, sem pedig másodlagos E-Mail címet, akkor sajnos lehetetlen visszaállítani.

Írhatsz az ügyfélszolgálatnak, de valószínűleg ők is ugyan ezt fogják mondani.

Telefonszám, vagy másodlagos E-Mail cím nélkül nem tudnak téged beazonosítani, hogy tényleg te vagy a fiók jogos tulajdonosa, és nem pedig valaki más.

2020. júl. 27. 17:30
 4/16 A kérdező kommentje:

Van megadva azzal is próbáltam és azt írja hogy nem tudtak beazonosítani.

Valaki aki tényleg ért hozzá?

Köszi a mentést előre is!

2020. júl. 27. 17:33
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
2020. júl. 27. 17:40
 6/16 Dongaben ***** válasza:
100%
Gmail esetében: Ha mondjuk androidos telefonod van, oda megkapod az email-t is, és akkor kérhetsz új jelszót is. Egyéb esetben marad az ügyfélszolgálat, de az nem lesz egyszerű...és főleg nem gyors.
2020. júl. 27. 17:41
 7/16 A kérdező kommentje:

Már volt egy próba ügyfélsz-re 4 nap múlva írtak hogy off.

A helyreállítósat már számtalaszor próbáltam. Most ha megadtam másodlagost az nem működik oda-vissza csak egy irányban? Jó hülyeség de így van mert nem fogadja el.

2020. júl. 27. 17:46
 8/16 Dongaben ***** válasza:
100%
Melyik email szolgáltató? És van-e okostelefonod? Milyen rendszerű?
2020. júl. 27. 17:51
 9/16 A kérdező kommentje:
gamil. Android a telefonom totalkár eltört szval ez nem segít. Azon volt az email, mindig beüzemelve ezért nem kellett honapok óta használnom jelszót így kiment a fejemből.
2020. júl. 27. 18:00
 10/16 Dongaben ***** válasza:
33%
Ez most nagyon úgy hangzik, a korábban leírt ellentmondásokkal "a jelszót most nemrég váltottam,...", mintha valaki más email fiókját szeretnéd feltörni... :( Ebben nem tudunk segíteni.
2020. júl. 27. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!