Gta5 rp-vel hogyhogy ilyen kevesen játszanak?
Figyelt kérdés
hónapokkal ezelőtt özönlöttek a szerók. még szefi szerverén játszottam, most meg semmi...2020. júl. 25. 09:13
1/3 anonim válasza:
A roleplay nem egy nagy játékos szubkultúra, az ilyen tipikus szöveg-hang alapú RP pedig még jóval kisebb, pár ezer ember rajong érte maximum, és ők is szét vannak szóródva különböző játékokban.
A GTA5 RP-nek legfeljebb az adott egy kis reklámot, hogy streamelte őket pár híresebb ember, és több emberhez jutott el a létezésének tudata. Aztán amikor kipróbálták és rájöttek hogy az amúgy pörgős FPS és akciójátékban az RP-zés végtelenül vontatott és unalmas, tele van tizenéves idióta kölykökkel meg genyó adminokkal, akkor szépen le is léptek.
2/3 anonim válasza:
Én mostanában léptem fel és van igazság amit az első mond
3/3 _valaki_2 válasza:
menj a nightfall szervere ott vanak elegen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!