Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol tudnám megcsináltatni a...

Hol tudnám megcsináltatni a laptopom (Pesten)?

Figyelt kérdés

Van egy Dell M6600 laptopom, amit két számítástechnikushoz is elvittem, de egyik helyen sem tudták megcsinalni. Most per pillanat egy hibakód van (NETwew01.sys) amit néha rögtön bekapcsolaskor ír, olyankor nem is tudok mit kezdeni, valamikor meg napokig jó. Nem tudom mit csináljak vele, azt mondták, hogy adjam el. De így nem hiszem, hogy bárki megvenné. (Egy éve vettem 160ért)

Ezért egyszerűbnek tartom azt, hogy megcsináltassam, na de hol tudnak ezzel valamit kezdeni? (Valami komolyabb hely, vagy nem tudom) Előre is köszönöm a válaszokat és segítséger!

2020. júl. 24. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miféle balfaxokhoz vitted....

Én úgy látom a netet, hogy ez egy win10 összefosás.

[link]

Pakold fel-telepítsd újra a rendszert.Lehetőleg osszad 2 részre a hdd-t, mint "C" s "D".

A fontos dolgok-személyes cuccok a "D"-re tedd, majd a rendszert a "C"-re.Előbb a rendszert telepíted persze.

S ha lehet, inkább WIN7-et használj-ajánlom s frissítéseket se erőltessed, használd a laptop eredeti drivereit.

win10 fos.....

2020. júl. 24. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez tényleg igazán hasznos válasz volt 😁 Ssd-m van, de gondolom nem valtoztat a lényegen. Megpróbálkozok ezzel és vissza megy akkor a Windows 7 is. Mondjuk egyszer már újratelepítették a Windows 10et nekem. Viszont azt már én is olvastam, hogy a frissítéseket ne erőltessem.
2020. júl. 24. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a leghasználhatatlanabbnak s legerőszakosabbnak ítéltem a w10-et...egyszerűen fos.

Igazából a frissítés 99%-ban feleslegesnek találtam rendszerek-driverek terén.

Frissíted a böngészőt+egy két kiegészítőt s ez bőven elég a nethez-napi használathoz.

Egy gép alapdriverei is pont optimálisak az adott géphez.

8 éve nyúzok egy w7-et minden frissítés-javítás nélkül-drivereket se, kivéve évente egy böngésző.Hibátlan máig...mások frissítenek rendszereket állandóan s csak panaszkodnak...ez is sokat mondott nekem, de te döntésed, mit teszel.

2020. júl. 24. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, vettem észre. Amióta Windows 10-em van csak a gond van vele. Szóval tényleg megy vissza rá a Windows 7. Csak valamikor el szeretném majd adnia azért és lehet emiatt nem tudom eladni, mert sokan Windows 10-et akarnak. Hát nem tudom, majd meglátom.
2020. júl. 25. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a lap win7-re tervezve...aki w10-et erőltet rá, tegye...

Én ezen nem problémáznék s amúgy a rendszer fel le tehető.

Senkit sem csapsz be ezzel.

Volt hp lap, melyre 4db win7 verziót próbáltam, mire jó lett.Hol az egér volt zizi, hol ez vagy az...ahány kiadás, annyi érdekes működés esetenként.

De win10 minden fosul teljesített...

2020. júl. 25. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!