Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan igazolhatom, hogy...

Hogyan igazolhatom, hogy enyém a gmailes cím?

Figyelt kérdés
Egy hiba folytán elvesztettem a jelszavam. Most nem engem be a google. Próbáltam más email címet megadni, nem fogadja el, telefonszám nem volt beállítva sem hely. Mi a teendő ilyenkor?
2020. júl. 23. 14:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
volt nekem is ilyen, irtam a supportnak, hiába mondtam el hogy milyen mailek vannak benne, nem hatotta meg, szerintem csinálj másik mailt
2020. júl. 23. 14:16
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát persze csak weblapok, és személyes dolgok kapcsolódnak hozzá. Csinálnék másikat ha lenne értelme, de nekem az kell
2020. júl. 23. 14:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha az adatlapod normálisan ki volt töltve, talán egy személyigazolvány másolat meg győzi őket, minden esetre ha ilyen fontos a fiók miért nincs beállítva kétlépcsős hitelesítés, másik mail cím vagy telefonszám ahol igazolni tudod magad, ez lehet drága tanulópénz lesz.
2020. júl. 23. 14:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyszerű: megadod a jelszavad..

Emlékezz rá.

Ha elfelejtetted (és a telefonod tableted stb sem emléxik rá) akkor elbuktad. Ennyi.

2020. júl. 23. 14:45
 5/17 anonim ***** válasza:

Elveszett a felírt cédula, megsemmisült a jelszó adatbázis, nincs megadva biztonsági kérdés, másodlagos email cím, stb. Sosem fogom ezt megérteni...

[link]

2020. júl. 23. 14:49
 6/17 anonim ***** válasza:
ha nem állítottál be másodlagos emailt és/vagy telószámot, akkor ezt buktad
2020. júl. 23. 14:51
 7/17 A kérdező kommentje:

Akkor bukó. Esetleg arra gondoltam, hogy meggyőzné a google-t, ha évekig nem lépek be... Hiszen nem tudok, más meg nem fog.

A jelszó valami ilyen kriksz kraksz: d344tzeFERfged43t

Esélytelen megjegyezni, vagy visszafejteni.

2020. júl. 23. 17:01
 8/17 anonim ***** válasza:
miért nem jegyeztetted meg a böngészővel... vagy miért nem választottál megjegyezhető jelszót?
2020. júl. 23. 17:03
 9/17 A kérdező kommentje:
Újratelepítés után vagyok. Ezért elveszett.
2020. júl. 23. 17:05
 10/17 anonim ***** válasza:
az szopó
2020. júl. 23. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!