Mi baja lehet a számítógépének?
Pár napig rendesen működik ,azután nem tudom bekapcsolni majd ismét egy-két nap múlva újra működik. Most megint nem megy. Bekapcsoláskor a propeller felpörög ,de valami csipog és mintha erőlködne. (Ezt nem tudom szebben leírni)
Most kitakarítottam az egész gépet,szétszedtem a tápot is . Elég poros volt minden ,de teljesen tiszta lett és mind a három propeller rendesen pörög ,és most halkabb is . Nem tudom hogy pár nap múlva vissza fog e jönni. Mi lehet a gond ? Mit csináljak vele ?

Köszönöm szépen a válaszokat.
ASUS P5LD2 alapon van .
Melyik az az oldal ahol ki lehet deríteni a csipogás okát? Köszönöm.
Köszönöm. Nem sikerült kitalálnom ,hogy mi a gond mert jelenleg nem csipog/sípol.
Nem indul csak a propellerek pörögnek , illetve olyan a hangja minta erőlködne továbbra is . Mire utalhatott ,hogy egy ideig működött ,azután nem , később megint jó volt ...? Csak az áramból való kihúzással tudom lekapcsolni így hogy nem indul. Ez a "viselkedés" utalhat valamilyen problémára? Köszönöm előre is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!