Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a számítógépének?

Mi baja lehet a számítógépének?

Figyelt kérdés

Pár napig rendesen működik ,azután nem tudom bekapcsolni majd ismét egy-két nap múlva újra működik. Most megint nem megy. Bekapcsoláskor a propeller felpörög ,de valami csipog és mintha erőlködne. (Ezt nem tudom szebben leírni)

Most kitakarítottam az egész gépet,szétszedtem a tápot is . Elég poros volt minden ,de teljesen tiszta lett és mind a három propeller rendesen pörög ,és most halkabb is . Nem tudom hogy pár nap múlva vissza fog e jönni. Mi lehet a gond ? Mit csináljak vele ?

2020. júl. 22. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Vidd el szervizbe mindenkepp, tobb dolog miatt lehet ilyen gond- hdd,egyik RAM rossz,videokartya
2020. júl. 22. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha kitakaritas utan is ez van, akkor erdemes ramokat 1-enkent kiprobalni, aztan a HDD-t ha tobb van kicserelni, ez a csipogos nekem a hddre emlekeztet
2020. júl. 22. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit csípog?
2020. júl. 22. 23:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A csipogas kod is egyben, az alaplap gyartojanak oldalan altalaban leirjak, mit jelent.
2020. júl. 23. 07:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

ASUS P5LD2 alapon van .

Melyik az az oldal ahol ki lehet deríteni a csipogás okát? Köszönöm.

2020. júl. 23. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2020. júl. 23. 09:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nem sikerült kitalálnom ,hogy mi a gond mert jelenleg nem csipog/sípol.

Nem indul csak a propellerek pörögnek , illetve olyan a hangja minta erőlködne továbbra is . Mire utalhatott ,hogy egy ideig működött ,azután nem , később megint jó volt ...? Csak az áramból való kihúzással tudom lekapcsolni így hogy nem indul. Ez a "viselkedés" utalhat valamilyen problémára? Köszönöm előre is.

2020. júl. 24. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyilvan, de igy meg nehez kisakkozni. Elso korben huzz le/tavolits el minden periferiat es eszkozt, ami nem letfontossagu (hdd/ssd, gpu (ha van igp), memoriamodulbol is csak egy maradjon (aztan csere) nezd meg, hogy van-e valtozas.
2020. júl. 24. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!